10pcs Yiganerjing Žvepla Milo Luskavica in Ekcem Mazilo Akne Seborrhea, Primerna za Vse Kožne Bolezni Anti Glive Milo

10pcs Yiganerjing Žvepla Milo Luskavica in Ekcem Mazilo Akne Seborrhea, Primerna za Vse Kožne Bolezni Anti Glive Milo

w40774

Novo

Na zalogi

€28.60 €22.88
Količina

Oznake: žveplo hlačke, nos milo, kojic kisline beljenje kože milo, ščetka za čiščenje, milo, šampon za luskavico, ročno milo, prenosni milo listov, pharmaci, stojalo mila, kislina kojic milo.

BLAGOVNA ZNAMKA:YIGANERJING

predlagamo nakup 3pcs za en cikel zdravljenja

Če Vam Je Všeč Ta Predmet,Prosim, Jo Dodajte Na "Seznam Želja",Če Vam Je Všeč Naša Trgovina,Prosimo, Da Ga Dodate Na Svoj "Store Seznam".Nudimo Velik, Da Velik Popust ,Če Imate kakršno Koli Vprašanje,Prosimo, Obrnite na Nas najlepša Hvala!!!

Funkcija:

YIGANERJING Žvepla Milo je posebej oblikovana za problematično kožo zdravljenja.kot so Luskavica, Akne, Ekcem, Seborrhea, Herpes, Kožne Plesni.To je obogatena z minerali Mrtvega Morja in žveplo.Vsebuje Olivno Olje in Aloe Vera, ki ravnotežje kože naravna vlage.Sprejme novo formulo žvepla razkuževanje učinkovito omejujejo prekomerno izloča maščobe in odpravo bakterij.Pomaga pri zdravljenju aken, prodre pore za nadzor akne madežev in pomaga vzdrževati kožo jasno novih akne, mozolji.To ustavi srbenje in ohranja vašo kožo svežo in zdravo.

Uporaba & Shranjevanje:

Drgnjenje prizadetega območja z krpico in toplo vodo.Dobro sperite in jo hranite na milo peno na prizadetem območju za 3~5 minut, nato sperite kožo s čisto vodo.

Začnite z 1 uporaba dnevno, nato postopoma poveča za 2-krat na dan, če je potrebno ali po navodilih zdravnika.Preprečiti stik z očmi,

Specifikacija:

Teža: 84 g

utilice las piezas:

1. El cuerpo de baño

2. la limpieza Obraza

3. Lavar las manos

4. Britje

gente aplicable:

La Piel grasa/olor desetar/la limpieza ne está en su lugar/quemar las pestañas/la falta de ejercicio

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<