Galaxy Tab 10.1 T510 T515 kaljeno steklo Tablet screen Protector

Galaxy Tab 10.1 T510 T515 kaljeno steklo Tablet screen Protector

w40671

Novo

Na zalogi

€6.05 €4.84
Količina

Oznake: Tablični računalnik, barve tablični računalnik samsung, 15-palčni tablični računalnik android, stojalo za zavihek lenovo, android tablet, sunglass ženske, brezplačno iphone xr, kt kaljeno steklo, stražar kolena, projekt zaslon.

Kaljeno steklo screen Protector za Galaxy Tab 10.1 T510 T515

PACKAGE:

1X Premium kaljeno steklo mobilni zaslon Patron.Zaščitite svoj Pametni telefon pred udarci in kapljic.

Zaščitni ukrepi poslani, so:

Dolgo Za 24,0 Cm

Širina: 14,4 Cm

Ta postavka je poslal v KRAFT mehurček ovojnico, okrepljeno s kartonsko ploščo.Vključuje 2 čiščenje robčki za zaslon in gre v vaši trgovini polje.

To je zelo pomembno, da Smarphone zaslon je popolnoma čist pred namestitvijo kaljeno steklo za varovanje, drugače prah, madeže, lahko ostane med kaljeno steklo za varovanje in zaslon stekla.Listi so 100% transparentno .Zunanja plast stekla je anti-scratch in z anti-mazalne lastnosti (prstni odtisi so označene manj) .Maksimalna zaščita za vaš mobilni zaslon.Preprečiti poškodbe v pade, je udoben, lahek in enostaven za mesto.So 0,33 mm debel in 9H trdote.Po meri narejena za mobilne naprave, ki ste jo izbrali.Ne boli na dotik funkcionalnosti In se ne pustite nič odpadkov, tako da so zlahka zamenljivi: Vrh kakovosti v območju crista za varovanje sluha .

Nakup element pri NAS vključuje, brezhiben sprejem zavarovanja: Če je predmet, ki prihaja k vam, poškodovane zaradi prometa smo prevzeli dostava nov element za dopolnitev eno prejeli s poškodbami.

Da bi uporabo te storitve, povezane s členom:

1 ), Ko odprete paket element, ki mora biti poškodovan, nobene škode, da namestitev ni dovoljeno, ali po tem, ko ste namestili člena.

2) smo morali preveriti poškodbe člen: se boste morali obrniti na nas preko eBay je sistem sporočanja in nam pišite, ki označuje problem in priložite sliko zaščitnik, v kateri škodo, ki cenijo.Ko je potrjen nadomestni izdelek bo poslan.

Prosimo, upoštevajte naslednja opozorila o ta vrsta izdelkov:

Najbolj kaljeno steklo za varovanje sluha pustite nekaj milimetrov razkril na robovih telefona za lažjo namestitev.To je odvisno od modela terminal ampak se pojavlja predvsem v terminali, ki imajo 2.5 D rob crystal (zaobljene robove, ukrivljen ali konveksno).V njih zaščitnik mora biti o milimetrov od roba terminal na koncu.Zelo pomembno je, da kaljeno steklo za varovanje sluha, ki so, kot je ta, ker so togi in ne prilagoditi, da ne hit, da območje, zato je zaščitnik lahko ne zajema, in da bi se rast, sprejeti prahu in zraka.

Zaščitnik lahko zajema sprednja kamera, ki ne vpliva na kakovost slike, vendar se nikoli ne prekrivajte bližinskega tipala za pravilno delovanje telefona.

Fotografije ne odražajo vedno 100%, ker je izdelek še naprej.

Slike prikazane se lahko nekoliko razlikuje od končnega izdelka.Ker je fotografija in to ni vedno popoln, ali pa zato, ker je nekoliko spremeni obliko protector za izboljšave proizvajalca, model ali sklep.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki