Sennuopu Avto avdio subwoofer power line nedestruktivno preuredi pas namenjen avto, visoke do nizke audio line

Sennuopu Avto avdio subwoofer power line nedestruktivno preuredi pas namenjen avto, visoke do nizke audio line

w40541

Novo

Na zalogi

€12.33
Količina

Oznake: Za Nissan Altima, usb avdio filter, azteški car audio, jvc, pioneer car audio, 2013 crv android, autoradio bluetooth subwoofer, jvc avto avdio remot, avto emisij filter, vw woofer subwoofer, lc audio filter.

Izdelek uvod

Posebno visoko - za - nizko avdio kabel je primeren za vse modele

Značilnosti izdelka

Visoke do nizke avdio kabel ima štiri prednosti: 1. Nedestruktivne namestitev ne bo prekinil žice, in ne bo poškodoval avto; 2, original avto vrata plug, enostavno in hitro; 3. Posebne avtobusne linije skupine, ki ne vpliva na izvirno avtobusne linije; 4. Enostavna za sestaviti in razstaviti, brez oznak, ki ostane po demontažo.

Postopek namestitve

NSN & SENNUOPU UVOD

SENNUOPU je proizvajalec Subwoofer,DSP z dobro opremljenih testnih zmogljivosti in močne tehnične sile.S široko paleto, dobra kvaliteta, ugodne cene in modne modele, naši izdelki so v veliki meri uporabljajo v avtomobilski proizvajalec in avtomobilskih poprodajnem.Naši izdelki so široko priznane in zaupanja, ki ga uporabniki in lahko izpolnjujejo nenehno spreminjajoče se gospodarske in socialne potrebe.

Pogosta VPRAŠANJA

Vrnitev Opis

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrniti predmeti v 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Dostava Navodila

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Rešiti vaš problem, da mi bo vrednost

Na vsa vprašanja po tem, ko prejmete ali postopek uporabite,vas Prosimo, da nas kontaktirate najprej za reševanje.Veselimo vaše Pozitivne Povratne informacije Za Naše Službe 5 Zvezdicami.Naš cilj je, se prepričajte, da ste prijetno nakup od nas,če želite zapustiti katero koli negativna in nevtralna povratne informacije ,prosimo, kontaktirajte nas na pošlji mi e-poštno sporočilo najprej .bomo razrešiti takoj in dajejo zadovoljiti rešitev.Hvala vam za sodelovanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<