Lesene Tuš Zavesa Rjava Starega Trdega Lesa Tla Plank Grunge Loža, Garaža Mansarda Naravnih Podeželja Grafika, Tiskanje Kopalnica

Lesene Tuš Zavesa Rjava Starega Trdega Lesa Tla Plank Grunge Loža, Garaža Mansarda Naravnih Podeželja Grafika, Tiskanje Kopalnica

w40284

Novo

Na zalogi

€11.62 €8.48
Količina

Oznake: goth center, zavesa tuš, odraslih božični klobuk, plovila lesa, umre zavese, napihne balonček šotor, zavesa za živo soba, goth, kopalnica roza, zavese kljuke.

Opis izdelka Material:100% Eco-Prijazen Poliestrskih vlaken Barva: Kot slika Velikost:(WidthxHeight) W90xH180cm W120xH180cm W150xH180cm W165xH180cm W180xH180cm W180xH200cm

W180xH220cm

W180xH240cm

Velikost po meri:Prosimo, kontaktirajte Prodajalca Pred naročajo Paketu:1 kos Tuš Zavese Cena je za 1 kos Tuš Zavesa Nasveti: Za pravilno polnost, plošče meriti 2-3 krat širina vašo kopalnico Prosimo, dovolite rahlo odstopanje zaradi ( 1-3cm ) obrobljanje.Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar pa različni monitorji in različnih svetlosti lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.

O Ladijski

1. Mi bomo poslali postavke v 1-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo se comfirmed z platfrom( To je po meri izdelka, torej, da ni mogoče preklicati po 2 dni).

2. Včasih, ne bomo sledili vaš izbrani dostava način, saj bomo izbrali najbolj učinkovit ladijski promet način za vas.Pustite, da ste prejeli izdelek hitreje.

3. Če še niste prejeli pošiljko v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

4.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije , to je nepošteno za prodajalca .Radi bi, da pomaga rešiti težave .

Po Prodaji Storitev

1. Če izdelka ne kot opis ali zdrobljen v tranzitu,prosimo, pošljite nam fotografijo,mi bo celotno vračilo ali poslati nov izdelek za vas.

2. Če parcela manjka ali nekatere izdelke manjka ,prosim kontaktirajte in nam pošljite slike bomo poslati manjkajoče blaga /parcela za vas, ali bi polno nadomestilo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki