SEMORID Človek, Ženska ID Kreditne Dvojna Alu Ščit RIFD Imetniki Kartice Kača Usnjena Denarnica Za Punco, Darilo za Prijatelja ali Družinskega

SEMORID Človek, Ženska ID Kreditne Dvojna Alu Ščit RIFD Imetniki Kartice Kača Usnjena Denarnica Za Punco, Darilo za Prijatelja ali Družinskega

w40093

Novo

Na zalogi

€19.63 €7.27
Količina

Oznake: ženska denarnica luksuznih, usnjena denarnica, ženske denarnice bul, denarnice, aluminijasta denarnica, Mini Denarnice, zahodni denarnice moški, zeleno usnje denarnice, kaka moške denarnice, ntg5.

Stop dostava navodila med Kitajski Festival Pomladi

Spoštovani Kupec: silvestrski se približuje, Kitajska Mednarodnih Logističnih bo prekinjena.Trgovina je načrtovano, da se ustavili ladijski promet na januar 30, 2021. Naročila sprejemamo v obdobju (januar 30 do februarja 20).Vsa naročila, bo poslana po prazniku Festival Pomladi (20. februar), po vrstnem redu mesto, da se da.Se opravičujem za neprijetnosti se vam prinaša!

Spoštovani kupec

Od 28. decembra, do leta 2020, tako dolgo, kot si kupujejo izdelke v trgovini in bodite pozorni na trgovini, vam bomo majhno darilo.Hvala vam za vašo podporo.

Obvestilo!!!

Prosimo, Izberite Ime Storitve Da Ali bomo to ladjo brez Imena. 1.Prosimo opomba: vaše ime v nalogi, če potrebujete graviranje, ali smo kot običajno bo ladja brez graviranje. 2. Običajno to traja 2-3days, da engrave ime. (Obljubimo, bomo to ladjo, si bomo v najkrajšem možnem času. 3. Brez garancije donosa ali v zameno za graviranje predmetov. 4. Besedilo ne sme biti predolgo.

Kupcev zadovoljstvo je najbolj pomembna stvar za nas,vsak problem bi se lahko rešil s komunikacijo.hvala OPOMBA: 1, real barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe. 2, preverili Bomo izdelkom skrbno in pack, še preden smo ga pošljete na vas. 3, Ko čas dostave je konec in ne boste dobili vaš paket.pls stik z nami,bomo razširiti zaščito za vas.POŠILJKE: 1, Smo zagotovili, da pošlje blago v roku 48 ur po za potrditev plačila, razen počitniških. 2, Smo ladjo, ki jih na kitajskem post\HK post,EMS,DHL,FEDEX ali drugi način dostave,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil. 3, v kolikšnem času se razlikuje glede na vašo lokacijo in ladijski agenti, ki bi radi.Spomnite:nakupovalni sezoni,logistična podjetja, ki so zelo zasedeni in nekaterih naročil morda traja nekoliko dlje, da pridejo) 4, Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške pošiljanja kupec odgovorov za vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru. 5, če še niste prejeli naročilo v roku 30 dni od plačila,pls stik z nami,bomo spremljali vaše naročilo informationn za vas,in vam pomaga rešiti problem čim prej.NAČIN PLAČILA: 1 sprejemamo Alipay,Western Union,TT,Qiwi in Bančno nakazilo, in tako naprej. 2 Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 3 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.Če želite narediti debelo, dropshipper,OEM, prosimo, obrnite neposredno na nas.GARANCIJA&VRNITEV POLITIKE: 1,Sedem dni politiko vračanja: Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo sprejeli donose in izmenjave s 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla. 2,Tri-mesečna garancija:Če imate kakršne koli problemom kakovosti znotraj 3 mesecev,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate,vam bomo ponudili najboljšo rešitev za vas.POVRATNE informacije: Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas, preden se odpravite nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde)povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove in problem za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki