Naravni akvamarin rock quartz padle kamen za dekoracijo, 100 g

Naravni akvamarin rock quartz padle kamen za dekoracijo, 100 g

w39796

Novo

Na zalogi

€6.57
Količina

Oznake: padle rumena kamna, padle kamni, bronzite padle kamna, quartz padle kamna, kristalno waterbottle, pravljice kamen, oranžna padle kamna, luknja, kamen, , aquamarin zapestnica, prazno steklenico vode.

Paket vključuje: 100 g Padle kamen, naravni akvamarin rock quartz padle kamen za dekoracijo, 100 g Kristalnega Gramoz Uporaba: 1.Kristalno blazino: Običajno kristalno blazino, bi potrebovali približno 6 kg kristalnega gravels, in jih lahko uporabite beli kristali, roza kristal rose,kristal ametist,itd.To, da ste bolj kul in pomoč za spanje v poletnih mesecih. 2.Stopala Masaža: Kristalno gramoz, se uporabljajo tudi za nožno masažo, ki jo bo zelo udobno in lahko bo dobro zdravje, magnetno terapijo način. 3.Doma Dekoracijo: Če ste pakirani ti kristalno prod z lepim posodo ali preje vrečko in jih postavite ob televiziji, comuputer, ki bo vas ali družinskim članom, da se prepreči sevanje poškoduje. 4.Gojijo rastline: Če kristalno gramoz postavi v posajenih rastlin, ki bo rastline bujno rastejo zdrave in živahne. 5.Fish Tank: Kraj kristalno gramoza v posodi, ne le prijetno, ampak tudi za ohranjanje kakovosti vode magnetization čisto, naj rib zdravo rast. 6.Nakit: lahko DIY ogrlico ali zapestnico aliprstan vam je všeč za poliranje ti kamni. 7.se lahko uporabljajo za notranji metope, faza obraz ploščo, na prostem metope, podlago na prostem in tako naprej..Specifikacije:

Material: akvamarin rock

Velikost (cca): /

teža (približno): 100 g

Značilnosti: 1. Iz Naravnih kvarčni kristali kamni, zelo lepa in privlačna. 2. Te naravne kvarčni kristali kamni so zelo lepe. 3. Majhna velikost in majhna teža, priročen in enostaven za prevoz. 4. To je dobro za zdravje, zmanjšanje elektromagnetnega sevanja in degaussing. 5. To je tudi najboljša izbira za domačo dekoracijo ali poročno dekoracijo Opomba: 1. Prosimo, dovolite majhne velikosti napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje. 2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu, vas prosimo, da stik z mano.Sem pripravljen rešiti vsak problem z moje stranke.Potrudili se bomo, da boste zadovoljni.(^v^)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki