Led Zavesa svetlobe, Ledenica Niz Luči 3,5 M droop 0,6 M 0,5 M 0,4 M 96leds Led Vila Lučka za Božič svate, Dekoracijo

Led Zavesa svetlobe, Ledenica Niz Luči 3,5 M droop 0,6 M 0,5 M 0,4 M 96leds Led Vila Lučka za Božič svate, Dekoracijo

w39613

Novo

Na zalogi

€8.09 €5.82
Količina

Oznake: ovratnik venec vampir, ovratnik pin bar amazon, ovratnik logotip metallica, ovratnik maskara obraza, ovratnik nakit bdsm, ovratnik queen victoria, ovratnik panther hlače, ovratnik zvitkih backless, ovratnik, rokavi zip nazaj.

Led Zavesa svetlobe, Ledenica Niz Luči 3,5 M droop 0,6 M 0,5 M 0,4 M 96leds Led Vila Lučka za Božič svate, Dekoracijo

Zavese luči lahko odlična dekoracija za vaš dom, teraso, vrt, dvorišče ali poroko, Božič, Praznik in stranke, itd.Ustvarite romantično vzdušje.Z 8 različnih načinih: Kombinacija, Valovi, Zaporedno, Slo-glo, Preganja/Flash, Počasi Zbledi, Svjetlucati/Flash, Stalen Na.Uporabite ga lahko kjerkoli želite v katerem koli način.Nepremočljiva stopnja: IP44, ki vam omogoča, da uporabite luči, tako v zaprtih prostorih in na prostem.Material: PVC LED Količina: 96 kos Kabel skupna Dolžina 4M (priložen vtič kabla) LED Nepremočljiva stopnja IP44 Moč 6W barva : Toplo bela/bela/Multi-color/Modri Kabel barva Pregleden Napetost :110V/220V Vtičnice:EU(220V)/US(110V) Vtič OPOMBE: niz led luči je Nepremočljiva ,vendar upravljavec ni neprepustna ,pls Prijazno Zaščito Krmilnik od Dežja in Vode, Ko Se Uporabljajo na Prostem,hvala vam!

Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v okviru pregleda, preden so dobavljeni ven. 2 leti Garancije.Nakup z zaupanjem!Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, vas prosimo, da stik z nami .Hvala!!Vsaka uvozna dajatev, pristojbin kupca odgovornost.

Če imate kakršno koli vprašanje glede naših izdelkov ali storitev, pls obrnite na nas preko www.apok.si Trademanager ali E-pošti.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala in odgovori, ki ste v 24 ur v večini primerov.

Naš cilj je, da poskrbite, da boste imeli prijetno nakupovanje pri nas.Pls prosim, pustite nam pozitivne povratne informacije in 5 DSR, da nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.In to je za nas zelo pomemben.Hvala za vaše razumevanje in podporo.

Pls nam pišite ali pa nas kontaktirajte pred odhodom 1 ali 2, ocena ali negativen nevtralen povratne informacije, ali odpiranje spora.Razumemo vaše skrbi in frustracije, ste morda, se Bomo potrudili, da rešujejo vprašanja.Pls dajte nam priložnost, da reši težave .Smo hvala za vaš trud, da bi to prodajo in nakup izkušnje srečen.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<