Novo Za 8" Palčni Zaslon na Dotik ZYD080-64V01 ZYD080-64V02 W801 Računalnike Senzor Tablet PC Nadomestni Deli Plošča sprednjega Stekla

Novo Za 8" Palčni Zaslon na Dotik ZYD080-64V01 ZYD080-64V02 W801 Računalnike Senzor Tablet PC Nadomestni Deli Plošča sprednjega Stekla

w3949

Novo

Na zalogi

€6.48 €5.51
Količina

Oznake: spredaj pc, zvok na sprednji plošči, zvok na sprednji plošči računalnika, zaslon tabličnega, sprednja plošča pc usb, stekla dotik, 8-palčni tablični računalnik, zaslon na dotik, , za prednji panel pc, 8 palčni zaslon na dotik, wize.

Za nakup te zaslon na dotik,prosimo, da odprete vaš tablični računalnik, da preverite zaslon na dotik, priključek za kabel usb in zaslon obliko.

Zato, ker je drugačen, zaslon na dotik, priključek za kabel za isto tableto.

Pravkar smo lahko zagotovili tistega, ki ga je prejel, bodo združljive s tabličnim računalnikom, če vaš zaslon na dotik je z isto priključek in zaslon obliko, kot je naša slika.

Vljudno prosim oglejte video, ko odprete paket.Hvala!

Package:1pcs/veliko zaslon na dotik

Kot so proizvodnja se je spremenila kabel koda za različne proizvajajo čas.

Kabel koda je lahko drugačen, kot je seznam/sliko eno,ampak eni ste ga prejeli, bodo natančno prilegajo tablični računalnik (če je na tablični računalnik, kot je navedeno.Če ne morete sprejeti, da,prosim, ne ga kupite.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<