2200 Watt iz Nerjavečega Jekla Grelni Element(220V)

2200 Watt iz Nerjavečega Jekla Grelni Element(220V)

w39371

Novo

Na zalogi

€19.65
Količina

Oznake: priloge mozaik, dodatek tig 40 43, adelin zavore vijaki, aditivi plin tank, napad pipo hitro, naslovljive led p2, ademco 5816 priročnik, naslov el paso tx, naslov fiat siena.

Prosimo, uporabite spodnjo povezavo za nakup v naši novi trgovini , hvala :

KL03506 2200 Watt Vara-Manj Grelni Element (304 Nerjaveče Jeklo)

Ti weldless elementi so oblikovana tako, da je 32mm luknjo v steno svojega piva plovila ali kotla.To zahteva, da delujejo (del kode: KL03520).Oskrbi z energijo iz IEC kabel omogoča enota, ki se uporablja v manjšo luknjo, kot če kabel bilo težko žično.

Mi priporočamo uporabo MKII - Temperaturni Regulator (Toplote & Cool) če želite zagnati ta element z ustrezno thermowell ali temperaturne sonde prilogo.

Če ste tekoč, da se z uporabo teh elementov neposredno v vaš mash tun, in bodo poskušali ohraniti temperaturi in če uporabite element, mi bi tudi priporočam dobili moč, nadzor čip 3600w, da spremenite moč element.Preveč višja moč neposredno v stiku z vašim malted zrn lahko povzroči žgoče/off aromami, kot je temperatura ne sme biti enakomerno porazdeljene in izoliranih zgolj okoli element sama.

Zelo priporočljivo za vaš HLT, ali celo za HERMS ali PLATIŠČA setup.

Ali za vas destilarne tam, je mogoče uporabiti 50 L Sodčku in spusti nekaj niz, na koncu napajalni kabel in potegnite po sodčku, brez, da bi dobili roko tam.

Dovolj močan za uporabo na 50-100L kotlov in plovil.Več elementov lahko zahtevajo za večje količine in odvisno od temperature, ki jo poskušate doseči.

Ko se vstavi v vaš plovila, ta element bo štrleti 300mm.Prosimo zagotovite, da imate dovolj prostora v vašem plovilu za hišo ta element pred vrtanjem.

Prosimo, upoštevajte, da ta ne pridejo z IEC Kabel.Kupiti ločeno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<