Moda Paisley Vezi in Žep Kvadratnih Kompleti Za Moške, Ženske Jacquardske Cvetlični Vratu Kravato in Hanky Set za Poroko Suh Moški Kravatni

Moda Paisley Vezi in Žep Kvadratnih Kompleti Za Moške, Ženske Jacquardske Cvetlični Vratu Kravato in Hanky Set za Poroko Suh Moški Kravatni

w39082

Novo

Na zalogi

€4.10 €3.28
Količina

Oznake: moški svilena kravata, človek kravato, svilena kravata, Lok Kravato, lok kravato, ženske, Vratu Kravato, neckti, moški set kravato, slim kravato, za moške kravate, .

modname=ckeditor modname=ckeditor

Moda Paisley Vezi in Žep Kvadratnih Kompleti Za Moške, Ženske Jacquardske Cvetlični Vratu Kravato in Hanky Set za Poroko Suh Moški Kravatni Znamka:Gemay G. M Ime Department Odraslih Spol:Moški/Ženski Kategoriji: Kravato/Kravatni+Handkerchief Material: Poliester

Vzorec:Cvetlični

Velikost:145cmx6cm/25cmx25cm Paketu:1 kos 1 polybag 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39-palčni Barvni:6Colors Toplo nasveti:

1,Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2,Zaradi različnih metod merjenja, Prosimo, dovolite 0-2 cm napako.

3,Izdelkov, je brez škatle.

Ne ujemajo z barvo

Barvne razlike so lahko posledica drugih razlogov, na primer prikaže, osvetlitev, barvo ozadja, odbojne, vendar če menite, da prejema element je v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo bo mogoče.

Plačilo

1. Sprejemamo Kreditne kartice, T/T, Western Union, Depozitni .(lahko izberejo metodo, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.apok.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim)

2. Mi bomo samo ladje elemente za dostavo naslov, ki ste ga potrdili z www.apok.si, zato prosimo, potrdite, registriran naslov na www.apok.si spletne strani točna.

Dostava

1. sisteme so na splošno prihajajo ven kmalu po plačilo, je bilo ugotovljeno, (Sat. & Sun.izključene.)

2. sisteme, ki bodo dobavljeni z Hong Kong Air Mail ali Kitajska Post Zraka e-Poštno Storitev.Običajno bo trajalo približno 10-25 delovnih dni ( izključitev sobota & nedelja, Praznik), da prejmemo vaše predmete.Najprej obrnite na nas, če ne prejmete točko za več kot 30 dni.Hvala za vaše razumevanje.

3. Podpiramo tudi hitro pošiljke za "EMS" "DHL" "UPS" "TNT" "Fedex" (potrebujete dodatni stroški).

Politika Vračanja

1. Vse naše izdelke, so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju.

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.

3. Prosimo, da vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj za vračanje predmetov.Vrnitev pošiljke stroški kupca odgovornost.

4. Obrnite se na nas, preden boste vrnili .

Povratne informacije

1. Povratna informacija je zelo pomembno, da je www.apok.si kupujejo izkušnje.Verjamemo, da boste lahko uživali v dobro kupca izkušnje z nami.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating(DSR) 5-Star.

2. Če naletite na težave, se o čemerkoli, vas prosimo, da nam pošljete poizvedbo in potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti to vprašanje.

3. Če menite, vse insatisfaction, prosimo tudi vas prosimo, da nam sporočite, da nam drugo priložnost, da jo popravi preden se odločite, da zapustijo katerokoli nevtralne ali negativne povratne informacije.

Stik Z Nami

1. Delamo pomoč in odpravljanje težav, ves čas, odgovor bo treba storiti v roku 48 ur.Če ne boste dobili odgovor, se znova pošljite vaše sporočilo še enkrat.

2. Prosimo, pišite nam prek www.apok.si E-pošti.

Poslovni čas : AM 9:00 - PM 11:00 , ponedeljek - sobota Bombaž in Lan Vezi za Moške, Modni, Klasični Mans kravatni za Poroko 6 cm Širina Vitek G modname=ckeditor modname=ckedit modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki