Za Passat B8 Spojler 2017-2018 Volkswagen Passat B8 Spojler ABS plastika Material, Avto Zadaj Krilo Barva Zadnji Spojler

Za Passat B8 Spojler 2017-2018 Volkswagen Passat B8 Spojler ABS plastika Material, Avto Zadaj Krilo Barva Zadnji Spojler

w38863

Novo

Na zalogi

€17.51 €13.14
Količina

Oznake: passat variant b8 model, nalepke volkswagen, armrest kritje volkswagen, zadnji spojler, boxster, spojler, arteon volkswagen, ogledalo vw, avto nalepka volkswagen, r vw passat b8.

( Kot vemo, avto različice bodo morali nekateri razlika v različnih državah.

Prosimo, poskrbite, da bo vaš avto oblikovan kot naša slika kažejo, pred nakupom, hvala ) razčlenitev Postavka Opis: 1:Predmet Opremljanja: Za Volkswagen VW Passat B8 Spojler 2017 2: Kraj Izvora: Guandong, Kitajske (Celinska) 3 :Pogoj:100% Čisto nov 4:Material: Visoko Kakovostne ABS Plastike , Ne poceni eno!!

5:Iclude: Nabor 1pcs

6:Dobre kakovosti in so bili izvažajo po vsem svetu.Dosežen v ISO9001 Tovarne,dobre kakovosti in so bili izvažajo po vsem svetu

7:Enostavno namestitve izpeljete

8: Pripravljen za primer, lahko naslikal na katero koli barvo, ki jo želite.Obvestilo:

Vsi naši izdelki niso primerni za avto, ki je varianta različico.Če je vaše vozilo je različica različica , kontaktiraj prodajalca pred nakupom, kaj bomo poslali točno tako, kot slika prikazuje, prosimo, potrdite, s slikami, preden ponudbe predmet

O Ladijski:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Smo Strokovno Avto Dodatki, Proizvajalec ,Najboljše kakovosti in najnižja cena so naše glavne prednosti, da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu.Če želite trgovini se lahko obrnete na nas, mi vam bo dala odlično ceno.Smo pričakovali, da se vzpostavi dolgoročno poslovanja z vami tudi v prihodnje.

Pozornost, Prosim!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, vas prosimo, da nas kontaktirate za notranje sporočilo ali TradeManager.bomo odgovor na 12 ur, zaradi časovno razliko med nami.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki