YINGFA Ženske enodelne Športne Kopalke Ženske Trikotnik Digitalni Tisk morski pes kože dirke kopalke Plavalne Kopalke

YINGFA Ženske enodelne Športne Kopalke Ženske Trikotnik Digitalni Tisk morski pes kože dirke kopalke Plavalne Kopalke

w38796

Novo

Na zalogi

€29.58 €16.27
Količina

Oznake: opolnomočenje, rogov kopalke, korzet kopalke, figurin enem kosu, 3 kos bikini komplet s pokrovom up, bikini flamingo, ena piec kopalke, kopalke yingfa, konkurenca kopalke ženske, za ženske kopalke.

Model: 638 Tip: Strokovno usposabljanje konkurenca kopalke Velikost: XS.S.M.L.XL.XXL Izdelek Varnost Category: Razred B (stik s kožo) Tkanine vsebina: 81% Najlon, 19% Spandex Obloge, sestava: 95% Poliester, 5% Spandex Funkcije: Zmanjšanje Povlecite/Dihanje/Anti Klora/Hitro Sušenje navodila za Pranje: Namočite v vodi pod 40 stopinj, z roko nežno piling, ki se posuši v senci, ne uporabljajte vroče vode, detergent za perilo, lase, pralni stroj off mešamo in sončni svetlobi, ne more uporabljati za lase, likalnik, tako da ne uničiti kopalke materiala. Plačilo:

1.Sprejemamo plačilne metode, ki jih www.apok.si Depozitni.

2.Prosimo, prepričajte se, da potrdite naročilo, ko ste prejeli elementi v dobrem stanju, ker ko si postavite, da,vaš denar je prenos v Depozitni,ne naš račun.

Pošiljke:

1.Bomo ladja predmete v roku 3 delovnih dni po plačilu je dosegel.

2. EMS je naša prednostna način dostave.Nudimo tudi ladje postavka preko DHL .FEDEX ali UPS.

3.Bomo ladja za privzeti naslov v Depozitni če vas ne obvestijo nas, in telefonsko številko, ki je pomembno, ko vas zapustijo vaš naslov.

4.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče , zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

Povratne informacije:

1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej ,vaše povratne informacije extrmely za nas pomembno.

2. Če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas aktivno povratne informacije.

3.Kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Garancija:

Kupec je lahko vrnete v roku 7 dni, če vam ni všeč.Kupec se mora obrniti nam v roku 7 dni od datuma dobave, da bi dobili Vrniti Dovoljenje, preden vrnete izdelek drugače vrnitev, bodo zavrnjene.Odpremo in ravnanje je nepovraten.Plača kupec vrniti shippin.Zahtevo za vrnitev prosim email nas vse vrne mora spremljati originalni embalaži in vključujejo vso originalno opremo, ki je priložena original pošiljko.Pridržujemo si pravico, da zavrne, se vrne, če je pravilno smernice niso sledili.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<