Iz nerjavečega Jekla Čistilo Chainmail Čiščenje Scruber s Premičnim Obroč za litoželezna Ponev in Več Lonec -Kvadrat&Krog,7 V

Iz nerjavečega Jekla Čistilo Chainmail Čiščenje Scruber s Premičnim Obroč za litoželezna Ponev in Več Lonec -Kvadrat&Krog,7 V

w38753

Novo

Na zalogi

€15.00 €12.15
Količina

Oznake: ženske roko vrečko z brezplačna dostava, litega železa chainmail, pot scruber, scruber iz nerjavečega jekla, litega železa verige, kovinski lonec scruber, čistilo železo, chainmail scruber, litega železa čiščenje, litega železa scruber.

Enostaven za uporabo-iz Litega železa čistila lahko pomaga čisto vse litega železa izdelkov brez truda, brez odstranjevanje nakopičenih okusov in začimb ali praske na pot.Samo dodajte nekaj tople vode in grmišča kakršnih koli ostankov, ti ostanki se bodo sprostila, hitro in enostavno.

Kot nalašč-vsak prstan je ročno izdelan, z gladkimi robovi, ki krepijo moč in udobje, s čimer se zaščiti začinjanje pot.Lahek, enostaven za kuhanje doma, kampiranje ali potujete.

Ultra-higienske in pomivalnem stroju gospodinjski čistilne blazinice, kuhinjski sesalniki, gospodinjski čistilni čopič za zamenjavo.

Vse vrste uporabe,-pot pribor, liti, iz železa čistila in strgal, ki jih je kuhar, lonci, litega železa in ponve, majhno kuhinjo kompleti za vse vrste litega železa pot kuhinjske posode.

velikost:17.5*17.5 cm

Material:316 nerjavnega jekla

barva:Srebrna

Vsebina Paketa:

1 * Kvadratnih Litoželezna Ponev Za Čiščenje Scruber

1 * Okrogla Litoželezna Ponev Za Čiščenje Scruber

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<