Čustva Mame Poletje Porodniškega Oblačila Dojenje Vrhovi Tank Top Dojenje Oblačila za Nosečnice, Porodniškega vrh

Čustva Mame Poletje Porodniškega Oblačila Dojenje Vrhovi Tank Top Dojenje Oblačila za Nosečnice, Porodniškega vrh

w38364

Novo

Na zalogi

€5.75 €5.41
Količina

Oznake: in mama, dojenje porodniškega vrhovi, dojenje vrh, skp, krpo za nosečnice, medicinska sestra vrh, obleka za nosečnice pomlad, nosečnice, oblačila prodajo, porodniški vrhu rezervoarja za nosečnice, dojenje tank.

1).Opisi: Čustva Mame Poletje Porodniškega Oblačila Dojenje Vrhovi Tank Top Dojenje Oblačila za Nosečnice, Porodniškega vrh 2).Material: 95% bombaž, 5% spandex. 3).Velikosti na voljo: M& L in XL M: Dolžina: 58 cm Prsi: 75 cm Ramenski Trak: 4 cm pas 68 cm L: Dolžina: 60 cm Prsi: 79 cm Ramenski Trak: 4.3 cm pas 72 cm XL: Dolžina: 62 cm Prsi: 83 cm Ramenski Trak: 4.6 cm pas 76 cm 4).Barve: 8colours kot sliko, ki prikazuje. 5).MOQ: 1pc. 6) Funkcija: Primerna za zimo, debelejši in toplotne, Enostavno za nego, velika elastičnost, mehkobo, udobno, dihanje Znoj-absorbent, nosil se Sprostite, modno oblikovanje.Vaš OEM Modelov so dobrodošle. 7).Ladja datum: 24 ur po tem, ko je potrjena.Pls.vas prosimo, da nas kontaktirate, če si želite Premešamo, da bi druge različne predmete.

Plačilo: S Paypal, ALI T/T. Dostava: 1).Blago se praviloma odpošlje v roku 3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila. 2).Običajno naročila, bo poslana po EMS ali DHL ali UPS,pls.nas o tem vnaprej obvestite, če potrebujete druge dostava pot. 3).Sledenje, št.bo napisano na spletni strani za sledenje po odpremnega,pls.dovolite, 5-7 delovnih dni za ladijski promet, ki jih UPS, DHL ali,7-10 delovnih dni za EMS dostava. 4).Kupci so odgovorni za uvoznih dajatev in lokalnih davkov za svojo državo, če sploh. 5).Prosimo, prepričajte se, da je Ladja-Na naslov, ki ste ga writting v vašem naročilu je pravilna.Politika Vračanja: 1).Nudimo 30 dni garancija za ta izdelek,vendar ne sprejemamo vrniti vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali poškodovane factitiously. 2).Pls.pišite nam po e-pošti in opisati škodo, skupaj s slikami.Pls.odzove v roku 2 dni po tvoje prejemu, če je škodo. 3).Pls.dovolite malo barva razlika zaradi različnih fotoaparat ali svetlo okolje. 4).Mi bomo nadaljevali obvestila v roku 2 dni po prejemu.Vračilo se izvajajo le, če zamenjava ni na voljo.Povratne informacije: 1).Vaš zadovoljivo je naša persuit.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2).Pls.prosim, pustite nam pozitivne povratne informacije, ko ste zadovoljni z nakupom. 3).Pls.ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste nezadovoljni z vaše izdelke bomo rešili vse probleme z vami.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki