Wifi373 Brezžični WiFi RGB LED Trak Svetlobe DC12-24V WIFI LED Krmilnik za RGB LED Trak Pametno upravljanje s pametnim telefonom

Wifi373 Brezžični WiFi RGB LED Trak Svetlobe DC12-24V WIFI LED Krmilnik za RGB LED Trak Pametno upravljanje s pametnim telefonom

w38355

Novo

Na zalogi

€9.21
Količina

Oznake: mjjc led krmilnik, tiras led rgb alexa, stopnice led krmilnik, led rgb alexa, kontrolna lučka led wifi, fota led, linternad led, nadzor rgb wifi, led wifi, rgbww wifi.

WIFI 373 wifi RGB led krmilnik DC 12-24V 3*4A Delovna Napetost:DC12V-24V Izhodna Kanala: lahko uporablja 3/2/1 kanalni Izhodni tok:3*4A način povezave: skupna anoda Dimenzija: L85*W45*H22mm Daljinsko razdalja:30m Različice: enotni barvni različici in rgb različico.Software: Android sistem(vsaj 2.3 različica z wifi funkcija) ali IOS sistem.Povežite način: V+ R. G. B za led luči, V+,V - za napajanje, ANT za wifi sprejem signala.

Ladja iz 1-2 dni

Paket

1 PC krmilnik wifi373

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Element, ki bodo oddane priporočeno po Zračni pošti iz Kitajske ali kurirju ali zasebne linije.Zagotavljali bomo številko za sledenje ASAP.

Vse parcele imajo številko za sledenje.

Pod 2 KG brezplačna dostava preko China_Air-Mail v privzeto.Če potrebujete nujno, pls izbiro drugega prevoznika.

2. Najbolj naročila so odposlana v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.Včasih, predmete, ki so lahko poslani v roku 3-7 dni po potrjeno plačilo.

Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Prosimo, POSKRBITE, da je vaš naslov, pravilni in ažurni.

4. Prosimo, da se zaveda, da je čas dobave lahko daljši če so elementi, ki bodo pregledani s carino.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Dobite lahko tudi sledenje podatkov iz uradne spletne strani.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Če je paket vrnil za posredovanje vprašanje, kupcu zaračuna za povratni prevoz in reshipping pristojbino, ali bomo ewfund prvotni znesek, ki se odbije od vrniti ladijskega stroškov.

1. Imate 7 dni, da se obrnete na nas, da bi z izmenjavo ali za vrnitev in 14 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Človek, napake niso jamstvo, kot je zlomljena, scrash.

2. Če je element, ki je poškodovan v 90 dneh, vam bomo poslali zamenjavo ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.In kupec prevzame na vrnitev takse, bomo odgovorni za enkrat pristojbina.

3. Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina za nazaj in naprej tovora.

4. Prosimo, NE pošiljajte nobenih postavka nazaj, preden se obrnete na nas!Mi vam bo s povratno obliki, da se zagotovi hassel brezplačno transakcije.

1. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali poštne stroške.Ti polnjenjem kupca odgovornost.

2. Če želite, nas, pa razglasi, da je vrednost carinjenje in označeno kot darilo, samo prosim, pustite nam sporočilo v redu, bomo, kot ste nam je povedal.Prosimo, menijo, tveganje po meri potrditev.

3. Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<