Vnox Prilagojene po Meri Njegov in Njen Ročno Vrv Kabel Pleteni tovarniška ploščica ID Ujemanje Par Zapestnice za Ženske, Moške Nakit

Vnox Prilagojene po Meri Njegov in Njen Ročno Vrv Kabel Pleteni tovarniška ploščica ID Ujemanje Par Zapestnice za Ženske, Moške Nakit

w38232

Novo

Na zalogi

€5.20 €3.12
Količina

Oznake: odnos darilo, po meri necklac, g. led veriga, mačka sisal, po meri izdelana obleka, bangl, obroč iz nerjavečega jekla, zapestnica za punco, za rojstni dan, po meri logo, vroče seksi ženske, foto.

Povejte nam vaše ime, tako da bomo lahko prilagodite:

na primer:

Juana

OPOMBA:

To traja 5-15 dni za proizvodnjo vaš nakit.Če želite zaslužiti vaš nakit hitreje, lahko izberete hitreje logistika način.

Začeli bomo prilagoditi v roku 12 ur po tem, ko plačilo potrjen, tako ne prevzemamo odpoved ali sprememba imena, po 12 ur.Prosimo, da skrbno preverite pred naročilom.

1.Kako naj povem, vas moji podatki?a.Pošlji nam sporočilo s obrnite na prodajalca; b.Lahko opomba v vaše naročilo, ko potrdite vaše naročilo informacij.Upoštevajte, kot slika prikazuje:

OPOMBA: Bomo po meri neposredno s prejemnika ime, če ne bomo prejeli vse informacije, po 12 urah od naročila.Vaše razumevanje in sodelovanje, ki bo veliko ap preciated.

2.Morem uporabljati svoj lastni jezik?

DA.

Ampak SAMO podpora angleščine pisave selction,drugi jezik, ki bo v privzeto pisavo: Arial.

3.Kako dolgo, da prilagodite svoj nakit?To traja 5-15 dni za proizvodnjo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<