Fashionsta Priložnostne Zelena Brez Naramnic Midi Obleko Poletje Jesen Povoj Stranka Obleko Klub Seksi Bodycon Ženske Eleganten Lok Obleke Nove

Fashionsta Priložnostne Zelena Brez Naramnic Midi Obleko Poletje Jesen Povoj Stranka Obleko Klub Seksi Bodycon Ženske Eleganten Lok Obleke Nove

w38194

Novo

Na zalogi

€32.72 €18.97
Količina

Oznake: saten smaragdno zelena večerno obleko, obleko y2k, obleko zelene ženske, hladno emajl, obleko zelene, fanny obleka ženske, estetski ženske, grafični obleka ženske, teen večerno obleko zelene, bandag obleko.

Nasveti:

Kako vem, katera velikost, da bi?

Izberite velikost, ki najbolj ustreza vaši največji meritev (prsi, pasu ali kolka).Če ste med velikosti, je običajno najbolje, da bi večjo velikost, tako da boste imeli prostora za premikanje, ali nekatere spremembe je mogoče enostavno izvesti.

Dostava:

Postavka bo ladja, ki jih na Kitajskem Post Registed Air Mail brezplačno, in kot običajno boste prejeli na 15-26 delovnih dni (ne vključuje vikend in praznik).Včasih pa gre za 25 - 30 dni in več, za oddaljenem področju.Ki je odvisna od tovora v različnih državah.Podpiramo tudi naslednje način dostave.

Povratne informacije:

Smo spletna trgovina, je vsaka naša stranka in vsak povratne informacije so za nas zelo pomemben.

Če ste atisfied z naših izdelkov ali storitev,vas prosimo, da nas pet zvezdic,in pustite pozitivne povratne informacije po potrdili vaše naročilo.Naš cilj je star storitev in želim, da bi bili srečni.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, se obrnite na nas prvič, preden odprete spora.Prepričani smo, kakšno vprašanje bo rešeno v okviru dobre komunikacije.Nikoli ne bomo pozabili, da vam ponudimo najboljše storitve za vas.Hvala vam za vašo podporo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki