Zgornji Vetrobransko steklo lightbar Strešni Nosilci Nosilec 50inch Naravnost Led Luči Bar Montažni Nosilci za Nissan Titan 4WD/2WD 2004-

Zgornji Vetrobransko steklo lightbar Strešni Nosilci Nosilec 50inch Naravnost Led Luči Bar Montažni Nosilci za Nissan Titan 4WD/2WD 2004-

w38150

Novo

Na zalogi

€34.07 €26.23
Količina

Oznake: fz1 vetrobransko steklo, 4300k led žarnice, fazer vetrobransko steklo, bar led, čisto nissan interstar, jdm vetrobransko steklo, 12v led ploščadi, h11 hlxg, led oslamp, svetloba nissan interstar.

led,avtomobilski,led avto,megla,luči, led luči, bar,avtomobilski led,za philips 4D svetlobe bar,led 12v,led delovna luč,led lučka,24v,led luči za meglo,ukrivljen led,4x4,luči, led bar offroad,led auto,osram,tovornjak,offroad,off road,avtomobilske luči,led avto svetlobe,za philips led luči bar,lahka, bar,bar,led žarnice 12v,4x4 oprema ceste,avto styling,za ford focus 2,za chevrolet cruze,za mazda,za toyota,za Nissan,za volkswagen,za Kia,za BMW e46 za e39,za audi,za golf 4,za A4,h4,h7,za VW,za honda civic,drl,za jeep wrangler,ATV lighht,drl led dnevnih luči,OSARM led luči bar,42-palčni led-lučka bar,offroad led luči bar,ukrivljen led luči bar,led delovna lučka ba

Vgradnjo:

Prosimo, preverite, da so ti nosilci primerni za vaše vozilo pred nakupom

Primerni za Nissan Titan 4WD/2WD 2004~2014

Združljiv z večino 50" naravnost LED luči barih (ne bo fit 50"ukrivljen svetlobe palice)

Barva: Črna smodnik, prevlečeni

Navodila:Vključeni

Trdno jekleno konstrukcijo, iz enega kosa v celoti oblikovani

Manjše vrtanje se lahko zahtevajo za montažo

Poprodajnem zgornji ukrivljeno vetrobransko steklo, lightbar gori

Najboljša rešitev, da se doda 50" naravnost lightbar brez zajetnega nosilec

Aerodinamično obliko,ki je trdno držite luč vrstici zgoraj na vrhu vetrobransko steklo

Povečanje krepak offroad videz,ne bo prikriti svoj pogled na progi

Z gumijastim tesnilom, da bi se izognili avto škoda barve

Paket Je Vključeno:

Par zgornji vetrobransko steklo 50" naravnost lightbar nosilci

2x gume blazine

Potrebno montažo strojne opreme je vključena

1.Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas. 2.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije, in bomo naredili enako za vas. 3.Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.

Zavedamo se, da skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave. 4.Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

1.Ponujamo 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Ne Bomo Popravil Ali Zamenjal Izdelke Z AnExpired Garancijo. 3.Kupec mora plačati, ladijski promet pristojbina za vrnitev v vsaki situaciji razen naših napak.Mi ne bo odgovoren za kupca, morebitne odškodnine in izgube, ki presegajo zneska naročila, da kupec dejansko plača nam

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesece Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.

Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj.

Vse postavke se lahko vrne za izmenjavo samo.Kupec ima responsiblity za vse povratni prevoz vključno z DOA ali neustrezne donosnosti.

1.Čas dostave je navedeno v nadaljevanju:

Država

Cca.Čas dostave

Združene Države Amerike

8-15 delovnih dni

Velika Britanija / Avstralija

10-21 delovnih dni

Kanada /Europe / Rusija

Običajno, 14-21 delovnih dni, včasih pa lahko traja do 30 dni zaradi po Meri Pregled.

Južna Azija / Bližnjem Vzhodu

Običajno, 14-21 delovnih dni, včasih pa lahko traja do 30 dni zaradi po Meri Pregled.

Brazilija / Južna Amerika

Običajno, 14-28 delovnih dneh, vendar včasih to traja do 45 dni zaradi po Meri Pregled.

2. Bomo ladja je v v 1 ali 2 dni po plačilu preveriti .

3. Ne bomo ladjo PO.POLJE , Prosim, pustite nas veljaven Naslov & Poštno številko.Naslov bomo ladja element, ki izvira iz informacij.Naj kupec prepričajte se, da je naslov za dostavo, ki je nezmotljiva.

4. Pišite nam, če ga niste prejeli vašega blaga,bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<