10-20 kos DHL 1m LED Aluminij Profil za 5050 5730 LED Trdi Bar LED svetilka Aluminijasto Ohišje s pokrovom Koncu Pokrov

10-20 kos DHL 1m LED Aluminij Profil za 5050 5730 LED Trdi Bar LED svetilka Aluminijasto Ohišje s pokrovom Koncu Pokrov

w37784

Novo

Na zalogi

€35.35 €33.58
Količina

Oznake: led philips casa, 10w uv, avto casa, barra casa led, led luči casa, led xml2, led g24, 10w cree led, led p90, strobo led casa.

Prozoren pokrov Opomba: Spoštovani kupec, prosimo, upoštevajte, da je naša cena je cena normalno območje, vključno ladijski promet.Če je vaš naslov, ki zahteva, da morate plačati za dostavo v samoti, ta pristojbina ni vključena v plačilo, in posebno remote delivery fee bo treba ponovno izdati.Kupci vas obvesti, ko so na zalogi, prosimo, bodite pozorni na informacije.Če je naslov v samoti, ne strinjate plačati oddaljene ladijskega stroškov.Prodajalec odloči, da ne ladje, prosimo, upoštevajte, hvala vam!

Opis izdelka: Ekstrudirani U-oblikovan Aluminij Kanal s Prozorno Ohišje Odličen sistem za namestitev LED trak / trak Ščiti občutljiva območja LED trakovi / trakovi iz prahu in fizični stik Primeru: milkly ali pregledni Konfiguracija: P-oblikovan Max.LED trak širina: 12 mm Kanal: ekstrudiranega aluminija Primera: mleko ali prozoren plastični pokrov Priloženi pribor: vilice, pritrdilne sponke Opomba: LED trakovi, niso vključeni.Pakiranje Podatki: 10 kompletov. 1 m aluminij profil + 1 m + 2 kos posnetke + 2 kos kape 1,2 kg (Opomba: LED trakovi, ki niso vključene) 12 nastavi na veliko. 1 m aluminij profil + 1 m + 2 kos posnetke + 2 kos kape 1,5 kg (Opomba: LED trakovi, ki niso vključene) 15 kompleti za nego kože. 1 m aluminij profil + 1 m + 2 kos objemke + 2 kos svečke 1,8 kg (Opomba: LED trakovi, ki niso Vključeni v obseg dobave) 18 sklopov. 1 m aluminij profil + 1 m + 2 kos objemke + 2 kos svečke 2,1 kg (Opomba: LED trakovi, ki niso Vključeni).Skupaj 20 blokov. 1 m aluminij profil + 1 m + 2 kos objemke + 2 kos svečke 2,5 kg (Opomba: LED trakovi, ki niso Vključeni v obseg dobave) 100 kompleti za nego kože. 1 m aluminij profil + 1 m + 2 kos posnetke + 2 kos kape 11 kg (Opomba: LED trakovi, ki niso Vključeni v obseg dobave)

Dostava Blago bo dostavljeno v roku 3-7 delovnih dni po prejemu plačila.Pred nakupom, preverite, ali je vaš naslov za dostavo pravilen.Nismo odgovorni za napačno ali neveljaven naslov za dostavo.Mi ladje elementov prek EMS, DHL, UPS, TNT, FedEx, ali Private_line.Blago dostavljamo iz Shenzhen, Kitajska (celinska), s številko računa, ki je potrebna za sledenje tovora in doseže večina držav v 3-7 dni po DHL / UPS / FedEx / TNT O vrnitvi in vračilo: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če ta točka je na voljo za več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, plačanih s tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno cena amout po tem, ko prejme blago v svoje prvotno stanje in embalaže z vsemi vključene komponente in pribor, ko kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Ali lahko odločite za zamenjavo.O garancijo 1.12 mesecev omejena garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in / ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. O poškodovanem blagu, je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate opisati napako in navedite številko naročila.Ne bomo popravilo ali zamenjavo blaga z veljavnosti warranty.By pusti, da na www.apok.si, se strinjate, da vse zgoraj navedena pravila!Bomo zapustili pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Samo za odgovorno kupci!Prosimo, naročite samo, če se strinjate z vsemi pogoji.Zahvaljujemo .....

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<