Mobilni Telefon, Ohišje Za Samsung Galaxy S5 i9600 G900 S5 Mini G800 Trajne Flip PU Usnje TPU Lupini Reliefi Drevo Cat Tok Vrečko

Mobilni Telefon, Ohišje Za Samsung Galaxy S5 i9600 G900 S5 Mini G800 Trajne Flip PU Usnje TPU Lupini Reliefi Drevo Cat Tok Vrečko

w37753

Novo

Na zalogi

€4.25 €2.98
Količina

Oznake: lepe ženske denarnice, denarnica ženska, dekle denarnice, denarnice, risanka denarnice, kovanec torbici, otrok denarnice, denarnice, ženske, kawaii denarnice, mačka denarnice.

Dobrodošli na naši mobilni telefon dodatki trgovini.

Podpiramo Dropshipping,trgovina na Debelo,OEM postavk,smo lahko vam najboljše cene,visoko kakovost Izdelkov.

Vsak bi mi lahko ladja v roku 3 poslovanje dni.

OPOMBA

1.Ruski prijatelji, Prosim, pustite vaše IME in priimek in natančen Naslov,Ker Rusije novo politiko.

2.Ker je vsaka oseba, ki je zaslon učinek je drugačen, ne bo rahlo barvno razliko!

3.Če dostave, čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič.

5.Če niste zadovoljni z vsebino ali na čas poštnine, Prosimo, ne hiteti, da odprete sporov, se lahko obrnete na nas prvi komuniciranja!

O primeru telefon :

1. 100% Čisto nov modni Drevo Mačka Vzorec Flip Denarnice Primeru

2. Načrt, da samo popolnoma prilegajo Za Samsung Galaxy S5 i9600 G900 5.1 palčni, Za Samsung Galaxy S5 Mini G800 4.5 PALČNI Pametni telefon.Ne za druge .Prosimo, potrdite svoj model telefona in nato da, sprejmejo napačne posledice morate biti odgovoren.Hvala vam za vaše razumevanje.

3. Drevo in Mačka Okrasni Vzorec + Reže za Kartice + Denarnice Vrsto +Stojalo funkcijo,Enostaven dostop z magnetno zapiranje.

4. Imejte svoj telefon na varnem in moda, bleščeče in luksuzne

5. Svoj telefon zaščitili pred prahom, praske in udarce.

6. Kompakten,Lahek in Eleganten,Enostaven za namestitev in odstranjevanje.

7. Neposreden dostop do vse gumbov in lahko posnamete fotografije, brez, da ga odstranite iz ohišja.

8. Material: Iz Visoko Kakovostnih PU Usnje + Mehko TPU

9. package : opp vrečko

Paket vključuje : 1x usnjena torbica s črno trak

Logistika:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 točke bo ladja EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, mot.vozil držav, ki traja le 3-7 dni delovnih dni;.Air Mail potrebovali približno 10-25days pridejo v večini držav, vendar Brazilija, Rusija, Turčija kdaj bo zamuda mre ker lokalni pošti in po meri. (razen počitniških)

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 das od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pošiljke:

1 Najbolj naročila, bo poslana v roku 2-5 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, smo vas bo objavil pusti sporočilo.

2 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in prosite kurirja, da se prijavite.Mi bo pomagal, da zahteva odškodnino za vas.

3 Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Povratne informacije:

1. Smo iskreni prodajalec na www.apok.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Če imate kakršne koli težave po prejeti izdelke, se nemudoma obrnite na nas.

2. Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Smo zagotovilo, da storijo enako za vas.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<