145x610 Vodni Park Dvojno Surf tobogan na Prostem Vrt Dirke Travnik Diapozitiva Spray Poletne Igre z Vodo Igrača sankanje aquatiqu

145x610 Vodni Park Dvojno Surf tobogan na Prostem Vrt Dirke Travnik Diapozitiva Spray Poletne Igre z Vodo Igrača sankanje aquatiqu

w3717

Novo

Na zalogi

€35.29 €19.76
Količina

Oznake: travnik igre ljudi, sani snow, desko, velikan vodni park, tobogan ulica, waterpark, boben mag, surf kopalke, boje vodni park slide, otroško igrišče stran.

Dropshipping podporo / Trgovina Dobrodošli, da dodate svoj WeChat:14776320880Bullet Točk:

1、Poletje Igra Igrače: novi otroški tobogan poletje igra igrače na prostem travo v vodni curek dvojno desko vrt igrače.Spray način pršenja vode teče vzdolž dolžine stran, ki lahko zagotavljajo odlične hidravlične zajetja, in da se lahko povezan z vodo cevi.

2、Premium Material: Dvojno deske so izdelane iz ekstra debele in težke PVC, ki je več kot dvakrat večja od debeline najbolj travnik strani na trgu.

3、Enostaven za Uporabo: Super reliefni PVC, brez dodajanja milo; neposredno odprete pipo, da drsnik in vode na drsnik.

4、Vpliv Zmanjšanja: O 610cm dolžina in 145 cm širina. 2 pišu diapozitiva lahko zmanjša učinek na terenu, ko drsna, kar gliding bolj spolzka.

5、Široka Uporaba: Primerna za starša-otroka aktivnosti za vso družino v vročih poletnih; vabimo vse, da igrajo s tobogani.

Specifikacija:

Ime: Otrok Waterslide Poletje Vode Igrača za na Prostem Travo Vrt

Dimenzije: Dolžina 610cm/240.16 cm, širina 145 cm/57.09 palčni

Uvod: na voljo je voda, spray funkcija na eni strani.Izdelka ni treba napihnjene.Po priključitvi vodne pipe, voda bo še naprej spray ven.To se mora priključiti na pipo, ves čas.Priporočene za uporabo na travi.

Izdelek pakiranje: eno plastično vrečko

Seznam Vsebine:

1 Paket*Waterslide

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<