5pcs/veliko Trepalnic Premaz Čistilo za Oči-Kraž Čistilo Lepilo Čisto Ličila Orodja Brez Alkohola dolgotrajno

5pcs/veliko Trepalnic Premaz Čistilo za Oči-Kraž Čistilo Lepilo Čisto Ličila Orodja Brez Alkohola dolgotrajno

w36934

Novo

Na zalogi

€23.02
Količina

Oznake: alkohol destilarno, alkohol še vedno, sesalnik za manikuro, crevice orodje v sesalnik, arison, senčilo za premaz, premaz, bleščice za premaz, vrečke za sesalnik, oči trepalnico premaz.

Trepalnic Čistilo Funkcija: Premaz se uporablja za odstranjevanje beljakovin in prah iz naravnih trepalnic pred namestitvijo podaljšanje trepalnic. 15ml/steklenica Sestavine: Voda 80%,PVP,Polyacrylate,etanol

1.Dostava po celem svetu. 2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5.Če še niste prejeli shippment whithin 40 dni od plačila,pls obrnite na nas.Bomo spremljali to andget nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6.Zaradi stanja staleža in časovne razlike,se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Shippng stroškov je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni packageing in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev. 3.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek,po prejemu element v izvirno stanje in packageing z vseh sestavnih delov in accrssories vključeni,po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1.Naši izdelki so dobre kakovosti. 2.Naša trgovina omogoča strankam, da se vrnete blago, ki ni zadovoljivo do njih.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna .Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo rešiti vaš problem.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<