Macrame Ročno tkane Prevleke Kavč Avto Blazine Pokrov Sukanec Bombaž Perilo Blazino Kritje Geometrijo Bohemian Doma Dekoracijo

Macrame Ročno tkane Prevleke Kavč Avto Blazine Pokrov Sukanec Bombaž Perilo Blazino Kritje Geometrijo Bohemian Doma Dekoracijo

w35972

Novo

Na zalogi

€19.40 €15.52
Količina

Oznake: blazine pokrov sive boho, boho prevleke, slezaste barve blazine pokrov, igralec urad, modra macrame vzglavnik, roza blazino prevara, ljubezen boho blazine, blazine boho, vila dekorativne blazine pokrov, primeru blazino roza.

Bullet Točk:

1、Kakovost Materiala: iz bombaža in tkanine, je, da je krasen, trajne in okolju prijazne dekoracijo.Prosimo, upoštevajte, da ni blazine in druge elemente!

2、Široko uporabna: Vzglavnik pillowcases lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem za različne namene, spanje, gledanje TV, postelja branje, okrasitev svojo sobo v preprost in eleganten način.Primerna za dnevne sobe, spalnice, pisarnah, lokalih, itd., če želite dodati eleganco na svoj dom ali drugo prizorišče.

3、Praktične za Uporabo: edinstvena oblika doda teksturo in obresti na dom dekor in lahko ustvari boemski stil na kavč, kavč, mizo, posteljo ali avto.

4、Odlična Kombinacija z Različnimi Notranjost: Boemski, kmečke, retro in več.Kot kurilnega darilo za prijatelje, da izberejo.

5、Dimenzije Izdelka: O 42cm/16.53 v širok x 42cm/16.53 v dolgo.Priporočljivo je, da se postavite vzglavnik v velikosti 18 cm.

Opis:

Material: bombaž in lan, bolj okolju prijazno

Postopek: ročno tkani, nadgradili, št gladko.

Velikost izdelka: približno 42*42cm/16.54*16.54 v

Uporabite obseg: kavč, blazine, blazine, blazine, rojstni dan, darila

Teža (pribl.): A: 360 g B 360 g C 370g

Seznam Vsebine:

1*prevleke

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<