100 kozarcev na Debelo Mix veliko 4 MM 6 mm 8 mm Black Navaden Ravno Band Udobje-fit 316L iz Nerjavečega Jekla Obroč Unisex Novo Nakit Vroče Prodaje

100 kozarcev na Debelo Mix veliko 4 MM 6 mm 8 mm Black Navaden Ravno Band Udobje-fit 316L iz Nerjavečega Jekla Obroč Unisex Novo Nakit Vroče Prodaje

w35703

Novo

Na zalogi

€29.59 €28.11
Količina

Oznake: moški pečatni prstan, nakit iz nerjavečega jekla ženska, 316L, navaden prstan iz nerjavečega jekla, zlato navaden prstan, navaden prstan, 316L iz Nerjavečega Jekla verige, navaden prstan srebro, nakit iz nerjavečega jekla, črne moške obroč.

Količina: 100 kozarcev/veliko

Širina: 4/6/8 mm Mix

Velikost: 17-18-19-20-21 mm Mix

Iz Nerjavečega Jekla 316L

Udobje-fit Pas

Hvala za vaš obisk!

Dostava

1.Način dostave: Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske post air mail.Ampak, če naročilo znesek več kot USD180.00,bo ladja s DHL/FEDEX/SF/EMS brezplačno ki prispejo v roku 3-12days.

2.Dobavni rok: UK/USA traja približno 8-15 dni; CA/FR/AU traja približno 15-25 delovnih dneh, Drugi pa traja približno 15-30 dni, Som etime za carinske ali vremenskih problem bo z zamudo več dni do 35-48 dni.

Plačilo

Za zaščito vaše zanimanje, bo tvoje plačilo temorarily ki jih www.apok.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Vrne

Sprejemamo vrniti.

Če ste nezadovoljni s to postavko ali v postavko prispeli v zdrobljen,pls, kontaktirajte nas takoj za delno nadomestilo ali poslati na spodnjimi pogoji:

1.Vrniti morajo biti v prvotno stanje;

2.Vrnitev v roku 7 dni;

3.Kupci plačali za povratno poštnino.

O Nas

Smo Nakit trgovini za več kot 5 let, lahko nudimo različne Moški/Ženska/Otroško,Prstani, Zapestnice, in Ogrlico....itd številnih drugih modnih izdelkov, nakita

Upam, da vse visiters lahko uživali v naših izdelkov!

Povratne informacije:

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,

smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo,prosim, obrnite na nas.

Bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, differnce med nami

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<