NT68676 LCD Gonilnik Odbor Spremlja Komplet za LTM220M1 L01 Plošča 1680 X 1050 LCD LTM220M1-L01 HDMI je združljiv+DVI+VGA+Audio

NT68676 LCD Gonilnik Odbor Spremlja Komplet za LTM220M1 L01 Plošča 1680 X 1050 LCD LTM220M1-L01 HDMI je združljiv+DVI+VGA+Audio

w357

Novo

Na zalogi

€22.27 €18.26
Količina

Oznake: zaslon usb, lcd zaslon, zaslon vga, 1680x1050, zaslon usb, ip zaslon, diy lcd zaslon, ip v prikaznem, zaslon namizja, gameboy žep zaslon.

M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Avdio) zaslon LCD/LED Zaslon Krmilnik Odbor Lvds Inverter Kit Pretvorbo LCD Panel LTM220M1-L01 v Monitor

To je velik nabor enostavnih reassembling LCD krmilnik kit, ki se uporablja, da se obrnejo golo LCD panel LTM220M1-L01 v namiznem/PC monitor.To bo presenečenje, da svoje gole LCD bodo dobre uporabo, in več odpadkov.Ali to je zelo insteresting stvari, ki smo si monitor uspešno sami.Daje vaš lcd panel novo življenje s svojo idejo.

Plug&play kit, ni potrebno spajkanje.

Opomba: Ta komplet je za LTM220M1-L01 , če je vaš lcd številko modela, je drugačen od njega, prosim, ne pozabite, da nas kontaktirate z lcd številko modela za predlog.

Potrebne Opreme za struženje golo LCD za namizje monitorja:

1. LCD Controller board

2. Inverter

3. Kabel LVDS

4. Tipkovnica

5. VGA kabel/DVI Kabel usb/kabel HDMI (ni priložen)

6. Napajalni Adapter (ni priložen)

Če ste vi že imeli VGA kabel/kabla DVI/HDMI kabla in napajalnika , ta komplet je odlična izbira za vas, pa so nekatere druge vrste kompleti za možnosti v naši trgovini, vas prosimo, da nas kontaktirate za ponudbo.

LCD Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A je spremljajo nadzorne plošče, ki je lahko v pomoč LED/LCD plošče.Podpira resolucijo do 2048X1152.

M. NT68676.2A lahko sinhronizirate z računalnikom, samodejno.Za sinhronizacijo je potrebna sinhroni signal, ki horizontalne in vertikalne sinhronizacije, se loči.

M. NT68676.2A lahko podpira dinamični kontrast nadzor, izhod za slušalke vhod in digitalni nadzor glasnosti hkrati.

Velikost krmilnika odbor: 139mmX58mmX17mm

Imajo poskusite in boste dobili veliko presenečenje!

Nato se vam dogaja, da se ta komplet?

Opombe :

1. Prosimo, poskrbite, da je vaš zaslon LCD je v redu, preden ponudbe v to postavko, pa vas bo odgovoren za nezdružljivost.

2. Če vas skrbi, toliko o nastavitev ločljivosti, prosimo, ponovno preučiti, preden ponudbe!

3. Če niste specializirano elektronike, ali so se dvomi v delovanje, vas prosimo, da nas kontaktirate za pouk, pa ne moremo odgovorna za napačno delovanje.

4. Po končani povezovanje, prosim, ne hitite, da je moč!Najprej uporabite multi-meter na test, ali je GND LCD je povezan s GND upravljavca odbora.Če ne, prosimo, preverite povezavo znova.Če je odgovor da, prosimo preizkusite, ali je prišlo do kratkega stika med rdeče žice in črne žice kabel LVDS.Če je kratek stik, to pomeni, nasprotno povezavo ali druge napake.Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.DIY potrebuje določeno strokovno znanje, vljudno prosimo, da prevzame odgovornost za tveganje.Ne kovinski kontakt je dovoljeno, če napajanje na krmilnik odbor, v nasprotnem primeru kratkega stika lahko pride, kar lahko povzroči pomanjkanje upravljavca odbora.

Ameriški Prijatelj cryalith je Raspberry PI Računalnik, ki:

Avstralski Prijatelj beyelka Projekta:

Uspešen Primer (radicalboy_fr -- francoskega prijatelja, Projekt ):

Uspešen Primer (docpot2008 -- Kanadski prijatelja Projekta ):

Malta Prijatelj drac1977 Projekta:

Navodila za priključitev krmilnika odbor LCD (povezava je za sklic):

Ne pozabite, da "Ne kovinski kontakt je alllowed." Odvoz stare inverter in stare LVDS kabel iz LCD zaslon.Priključite novo inverter in LVDS priključite na vaš LCD zaslon.Priključitev krmilnika odbor z RAČUNALNIKOM preko VGA kabel/DVI/HDMI kabel.Vhodna moč 12V,4A. ( Prosim, ne revidirani napetosti nastavitev skakalec na lcd-krmilnik odbor pred potrditvijo od nas, ker je narobe revizijo te napetosti, ki bo dobil vaše lcd burnt.By tako, prosim, ne povežite kabel lvds napačno, nekaj narobe connecton lahko dobite lcd zgorela preveč, če ne veste, vas prosimo, da nas kontaktirate. )

Paket Vključuje: 1 X LCD Controller Board (M. NT68676.2A), ki je programirana za LTM220M1-L01 1 X Inverter 1 X 5 tipke Tipkovnica z kabel 1 X kabel LVDS

**** Dobavitelj lahko posodobi lcd krmilnik boad malo, tako da morda ni enako kot je to prikazano na sliki.Upamo na vaše razumevanje.

Dobrodošli, da prilagodite svoj komplet! -- Element, ki bodo dobavljeni z Swiss Post Letalom.Dostava bo 7-30 dni(izključuje vikendi) je odvisna od lokacije.Nekatere države so s počasno dostave, ki lahko povzročijo zamudo, upamo na vaše razumevanje, če stvari se dogajajo.

-- Pošljemo vse predmete v enem delovnih dni (od ponedeljka do petka samo) po potrditvi plačila po svoje daje nam lcd številko modela, razen sobote, nedelje in prazniki.

Obvestilo : Carinskih Dajatev

Uvoznih davkov in Carin v vaši državi, NISO VKLJUČENE v postavko ceno ali stroške dostave .Te stroške kupca odgovornost.

Če imate težave v vaši državi Carinskih o vaši parceli , prosim stik z nami!Želimo, da boste zadovoljni z našimi izdelki.In vaš zadovoljivo je za nas zelo pomemben.

Pišite nam, če obstajajo kakršne koli težave in bomo po svojih najboljših močeh, da odpravite ven.Tukaj je naš napačno predstavlja & nezadovoljni blago politike.

-- 1. Sprejemamo vrne za zamenjavo ali vračilo kupnine v roku 5 dni po prejemu predmet(ov).Izdelki MORAJO biti v svoje prvotno stanje, ne nosite ali spremenjene.

-- 2. NE bomo povračilo povratni prevoz brezplačno.Nadomestila bo za originalno ceno, ki se plača, in bo izdan v roku 7 delovnih dni po prejemu vrniti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<