Nove Obveščevalne Otroci DIY Grafiti Mat Blanlet Igrače Organizator Vrečko za Shranjevanje Prenosni Igrajo Mat Velike Okrogle otroci, ki se Plazijo Preprogo Preprogo

Nove Obveščevalne Otroci DIY Grafiti Mat Blanlet Igrače Organizator Vrečko za Shranjevanje Prenosni Igrajo Mat Velike Okrogle otroci, ki se Plazijo Preprogo Preprogo

w35591

Novo

Na zalogi

€27.91
Količina

Oznake: raca vrečko plushie, vrečko storag plišastih, nog moških, odejo kavč, roko vrečko plišastih, mha vrečko plišastih, stisni moški, stiskanje hlače moški, odejo nekaj, lycra človek.

Inteligenca Otroci DIY Grafiti Mat Blanlet Igrače Organizator Vrečko za Shranjevanje Prenosni Igrajo Mat Velike Okrogle otroci, ki se Plazijo Preprogo Preprogo

Opisi: 100% Čisto Nov!Visoka kakovost Zajema veliko površina za čistejše dolžina kot Nalašč za starše, ki želijo hitro, enostavno in brez navlake urejeno-up-time Enostavno, da poberem in svoboden Material: Platno Tip: Skladiščenje Vrečka/ Odejo Premer: 135 cm Teža: 400 g Priložnost: Doma, na Prostem Sezona: Vse letne čase DIY Grafiti Otroci Vrečko za Shranjevanje

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovni dan po plačilu izbrisani.

Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb)

1. Za Združene države amerike/ Rusija/ England/Kanada/Avstralija/Nemčija/Nova Zelandija : brezplačna dostava za ePacket dostava iz Kitajske (7 do 20 delovnih dni).

2. Po vsem svetu: China Post Registrirani Letalski Pošti.

Običajno predmet bo prispejo v roku 30-60 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 50-120 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena) v Času turistične sezone, je lahko za dodatne zamude.

3. Debelo Dostave: Obrnete na nas glede na način dostave, bomo izberite najhitreje in varno dostavo način.

Kako za sledenje pošiljke?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: 17track.com

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.

Za padec ladijskega prometa,lahko oddate naročilo preko vaše stranke naslov,nam lahko pošljete na parceli brez kakršnih koli informacij o naši trgovini.

Ni nobenih carinskih dajatev?

V večini primerov, kupec ni treba plačati carino.Vendar je zaradi različnih politik v različnih državah nismo odgovorni za vse carinske pristojbine.prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto,lahko pustite sporočilo, ko oddaji naročila, si bomo prizadevali, da vam pomagamo.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti.

Povratne informacije :

1. Trudimo se, da bi vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5stars je za nas zelo pomemben.

Smo iskreno prošnjo, da se obrnete na nas nemudoma,PREDEN nam 3 zvezdice ali 1 zvezd povratne informacije, tako da bomo lahko satis factorily rešiti vaše težave.

2. Prosimo, nakup predmetov, če se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki