Novo leto 2020 nove vodne vrečko Evropski in Ameriški modni eno ramo usnje vreča dray rdeče zadrgo crossbody vrečko

Novo leto 2020 nove vodne vrečko Evropski in Ameriški modni eno ramo usnje vreča dray rdeče zadrgo crossbody vrečko

w35483

Novo

Na zalogi

€139.75
Količina

Oznake: laser paket, torbici, aotian vrečko, luksuzni oblikovalec torbici kl, 2020 torba ženske, vrečko rami, AOTIAN, ysl rdeče crossbody, baby roller, določa rdečo torbo.

Podrobnosti o plačilu:

Depozitni je naš način plačila.

Dostava:

1.Pogoji dobave

Predmeti so le pošiljajo po tem, ko je plačilo potrjeno s Depozitni.Če imate kakršno koli vprašanje o ladijski promet pristojbina,prosimo naročila nas.

2.Ladjar.

Če potrebujete pomoč pri izbiri hitro in zanesljivo shipping company.Plz nas kontaktirate neposredno in potrudili se bomo, da pomaga.

Retrun Politike:

Želimo, da poskrbite, da ste 100% zadovoljni z nakupom!Če po naključju, izdelek mora biti vrnjen, da nam mora biti v stanju, kot ste ga prejeli (unworn) in v originalni škatli in/ali na embalaži in nas obvestite v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli element.

V refnd znesek, ki ne vključuje poštnine zaračuna.Kupec je odgovoren za vrnitev, ladijski promet pristojbina.Ko smo se prejeti predmet,vračilo je izdal.

Naročila nas:

Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč, prosimo, da samo ne oklevajte, da nas kontaktirate, bomo na vaše storitev koli.Hvala za ogled in uživajte vaš nakup!

Če imate zanimivo v naših artiklov, prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas.Poskrbimo, da bomo lahko odpravili težavo, preden zapustijo negativne povratne informacije.Želim vam je všeč moje predmetov in storitev.prosim, pustite me pozitivne povratne informacije.najlepša hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<