Jekla Kuhar Noži Set Visoko Kakovostnih Ostro Rezilo Noža, Kuhanje Mesa Cleaver Kuhinjski Pripomoček Imitacije Damask Vzorec Nož Set

Jekla Kuhar Noži Set Visoko Kakovostnih Ostro Rezilo Noža, Kuhanje Mesa Cleaver Kuhinjski Pripomoček Imitacije Damask Vzorec Nož Set

w35371

Novo

Na zalogi

€20.84 €15.00
Količina

Oznake: knive, nakiri noži, damask jekla knif, kuhar nož, kuhinja knive, kuhinjski nož, umre, veliko, survival nož moški, metulj noži trener, kuhinjski nož set.

Specifikacija: Damask Jekla Kuhar Noži Set Visoko Kakovostnih Ostro Rezilo Noža, Kuhanje Mesa Cleaver Kuhinjski Pripomoček, Orodje Set

Opis Izdelka:

Večnamenski Nož - To je vsestranski profesionalni kuhinji Damask nož, ki se lahko popolnoma sesekljano, sesekljan rezine, kocke narezan z zelenjavo, sadje in meso.Primerna za kuharji, kulinaričnih strokovnjakov, hrana, dobavitelji in novice družino kuharji.

SUPER OSTER ROB - 67-plast Japonski Damask super jekla s fino polirani površini.Odporna proti koroziji in težka.Ukrivljeni robovi so ostri, bolj trpežne in ostrejši.To lahko ustalila na 60 ± 2 HRC, z vakuumske toplotne obdelave, trdoto in dolgotrajno jasnost.

Lepe vzorec - Lepe vzorec - Damask vzorec 67 plasti Damask jekla, postavljenih s kovanjem.Eleganten in lep, to je oko-lov.Primeren je tudi za zbiranje in prikaz.

Edinstven ročaj načrta - edinstven kolenom oblika modela.Oko-lov.Površina je bolj sijoče in udobno.Ergonomska.Materiali ročaj so v glavnem.strjenih stabilen les.To je okrašen z dvojno bakreni obroči, da se ne bo rja.

Najboljše darilo - nož je odlično in lepo, z visoko kakovostjo darilo škatle in kompletih.Super za darilo daje.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Prosimo, dovolite 2-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Je Vključeno:

Kot kaže slika

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<