10m 20m, 30m 2pin 20 AWG UL2468 2*0,5 mm Podaljšek Kabla uporabite za 12v 24v LED Trakovi, Trak Niz Priključite Električne Žice

10m 20m, 30m 2pin 20 AWG UL2468 2*0,5 mm Podaljšek Kabla uporabite za 12v 24v LED Trakovi, Trak Niz Priključite Električne Žice

w35087

Novo

Na zalogi

€6.57 €3.67
Količina

Oznake: 20awg žice, vlečenje žice, kanthal, 24 awg pin, bakrene žice, 2 pin žice, podatki napajalni kabel, led trak vodotesen, bakrene žice, ogljikovega žica.

Dostava: 1. Vse led downlight modeli v velikih zalog .Ladja v roku 1-2 delovnih dni po preverjenih plačilo.

2. China Post Registrirani Letalski Pošti.Čas dostave o 15-60 dni.

3. V DHL,FEDEX,UPS,TNT običajni čas dostave o 3-7 delovnih dni. (Če ste samoti, bo treba dodati daljinsko stroški $35.)

4. Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je bothcountries carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot na asholidays, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.

6. Cust om Dajatve: bomo razglasi nižji ceni, na računu/račun, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri.Boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Če imate posebne želje,nas kontaktirajte.Tako y ou morda morali plačati po meri du ty ko prejmete paket,pls razumeti.

Package : 10m 20AWG 2*05mm2 300v 80°C UL2468 električne žice.

Opis Izdelka: 1.Upogljiv Baker dirigent 2.Zanesljivo Povezavo 3.Visoka Kakovost Nov material PVC Izolirani 4.CE,RoHS SGS,ISO9001 Standardu 6.Nazivna Napetost: 300V 7.Nadaljujem z delom pod 80°C za dolgo obdobje delovanja 8.Vrt sistemov razsvetljave aplikacija:

Ta nizka napetost na prostem žica je izdelana za krajinsko razsvetljava, varnostna in zunanja naglas razsvetljave aplikacije.To zunanja oblika UV odporna, črna PVC prevleko, primeren za neposredno pokop.Izdelek slike prikazujejo:

Plačilo: sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, Paypal, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor depozitni .Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Če želite prilagoditi skupno ceno , Prosim, ne bi plačilo takoj ko postavite naročila.Nato službe, se bo prilagoditi in pustite, da veš.Postavke ceno ni vključen daljinski pristojbino in po meri dajatve, ali nobene provizije, ki jih zaračunavajo DHLfor po meri, potrditev ali skladišča za shranjevanje stroškov.Prosimo za razumevanje.Tks.Upam, da vam bo dala pozitivne 5 star povratne informacije .Kakršno koli vprašanje, nam to sporočite.Pomagali vam bomo rešiti .

O NAS: Svetlo-Led je profesionalni LED proizvajalec na Kitajskem,Naš cilj je, da našim strankam in partnerjem, kot so www.apok.si prodajalci, trgovina lastniki, trgovce na debelo, visoko kakovostne proizvode po konkurenčnih cenah; In naši prihranki, ki so opravili skupaj za naše stranke kot vaš dobiček.Upoštevanje načela "Super kakovost, ustrezne storitve", se zavzemamo za trdi, da bo vaš dober poslovni partner.Prepričani smo, da s skupnimi prizadevanji, poslovno med nami bo rast v korist oba.Lahko vam zagotovim, visoke kakovosti, ki temelji na najbolj preferenčne cene .Naši Nalogi: 1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas. 2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja. 3. Da bi povečali naše mednarodne kupca donosnosti in competitivenes

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<