10PCS TO-220 namenske heatsink/ hladilnega telesa/15*11-21 Tranzistor hladilnega telesa/za-220 HEATSINK

10PCS TO-220 namenske heatsink/ hladilnega telesa/15*11-21 Tranzistor hladilnega telesa/za-220 HEATSINK

w35079

Novo

Na zalogi

€4.93
Količina

Oznake: baker heatsink, bela ram hladilnik, Aluminijasto hladilno telo, heatsink za peltier, hladilnik, aluminij heatsink tranzistorji, ddr4 ram, alu led heatsink, sklop hladilnega telesa ic, heatsink za mosfet.

1 aluminija hladilnega telesa

2 velikost:15*10-21 mm

M3 luknjo, luknjo, višine 18 MM.

to-220 radiator-fan

barva : aluminij, self-odtenek ( drugi dolžino in opremljena iglo in barve, se prosimo obrnite na službo )

material : okolju prijazen 6063 aluminij profil

Druge storitve po meri: mi Smo zagotoviti tudi druge lastne storitve, kot so spremembe dolžina, mlin konča , eloksacija, prašno lakiranje, izrežite luknje, sprememba barve.V MOQ je 50 kosov.Če potrebujete te storitve, prosimo, sporočite.Vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanju!

Posebnih Prilagoditev: Če potrebujete dodatne prilagoditve, kot so vrtanje, spreminjanje dolžine, eloksacija, rdeče igle, itd., treba serije set.Prosimo, obrnite na službo za svetovanje.Zahvaljujemo se vam za obisk.Uvozne dajatve in Dajatve Prosimo, upoštevajte, da: 1. Cene, ki jo plača postavka izključuje vse carinske dajatve. 2. Kupec mora plačati za to.Ne bomo plačali vse carinske dajatve. 3. Vaše naročilo lahko imajo dodatne carine.Davčne ali druge carinske dajatve, povezane z državo.To je kupca odgovornost. 4. Strošek pošiljanja ne vključujejo morebitne uvozne dajatve, in kupci so odgovorni za carine.Vendar si bomo prizadevali, da zmanjša ali prepreči to.Naša cena ne vključuje dajatev in drugih vaše lokalne pristojbine.To je breme kupci, vendar si bomo prizadevali, da zmanjša ali prepreči to.Plačilo & Order Alipay OBVEZNOSTI dovoljeno.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive za BLOK plačil.VSTOP bo imel plačila, dokler ne boste prejeli vaše naročilo z zadovoljstvom.Dostava: Prodajalec Garancijo.Dobavni rok 60 dni Smo ladjo z: EPacket China Post Air Mail Hong Kong post registriranih Air Mail Hong kong Post Z Letalom China Post Air Mail China Post Zraka Parceli China Post registriranih majhne pakete Tako nujna.Pls izberite DHL / FEDEX / TNT / EMS, Kadar ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačilo naročila vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.Pri naročilu, prosimo, da izpolnite Celotno Ime, priročno, da poberem paketov.hvala, ker ste.Brezplačno: izdelki, ki bodo dobavljeni s številko za sledenje v koledarju, ki je naveden na spletni strani Vse izdelke bo pregled pred odpremo.Smo le ladja na naslov, na www.apok.si.Prosimo, poskrbite, da je pravilno in na tekočem.Prosimo, da potrdite svoj naslov, nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.Vrne: Bomo potrudili, da služijo svojim strankam najboljše, smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec mora zagotavljati, da se vrne predmeti so v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec odgovarja za kakršno koli škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec mora poskusite, da vloži zahtevo z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovoren za stroške dostave, da se vrnete elemente.Kupci se obrnite na nas, če morate vrniti ali izmenjavo v roku 7 dni, ko ste prejeli paket.Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne komentarje in 5 zvezdicami, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki