Dia.32mm 3,7 v-4,2 v 6 načinu LED Driver Odbor s Strani Stikalo za CREE XHP70 XHP70.2 6V LED Svetilka DIY

Dia.32mm 3,7 v-4,2 v 6 načinu LED Driver Odbor s Strani Stikalo za CREE XHP70 XHP70.2 6V LED Svetilka DIY

w34811

Novo

Na zalogi

€11.11
Količina

Oznake: napajanje 4, 2 v, 12v led vezja, nastavite xhp70, gonilnik za xhp70, 21700 40a, titana baklo, XHP70.2, auto xhp70 led, svetilka slim gumb, CREE XHP70.2.

Dia.32mm 3,7 v-4,2 v 6mode LED Driver Odbor za CREE XHP70 6V LED Svetilka DIY:

Značilnosti: Gonilnik za CREE XHP70 LED Driver Premer: 32mm Voznik s Strani Stikalo Strani Stikalo Premer: 12 mm Teža: približno 7g Vhodna Napetost: 3,7 V-4,2 V (Za 1 kos Litijeve baterije), nad 4,2 V, voznik bo zgorela Izhodna Napetost: 6V (Posebno za CREE XHP70,XHP70.2 LED) Izhodni tok: 4.2 A (Max) nastavitev Načina: 4 načini: Zelo nizka (20mA)-Nizke(Za 0,5 A)-Srednja (1.2)-Visoka(2.2 A) Stikalo: Dolgo pritisnite tipko (Vklop/Izklop), Kratko Pritisnite tipko (Vklop različne načine), Kadar koli lahko pritisnete dvakrat, preklopi na Super High mode, pritisnite 3-krat, preklopi na strobe način.nato pritisnite 1 čas, da se vrne v prejšnji način Dvakrat pritisnite super high mode je za 4,2 Voznik z tempreture nadzorno funkcijo: ko prispe 70 Celzija, nato pa se zmanjša trenutna

Express prevoz navodila in Povratne informacije: (1) Prosimo, preberite naše postavka specifikacije zgoraj skrbno in potrdite, da je tisto, kar potrebujete. (2) ne govori z nami na linijo ali pustite sporočilo tukaj na vsa vprašanja naših element, dostava rok in ceno. (3) Če nekaj dodatnih poraba na naši predmeti, vas prosimo, da nas vprašati.Nekateri obvestila o ladijski: (1) Kitajska pošti čas dostave je okoli 15-22 dni (nekateri potrebujejo okoli 30 dni), vljudno prosim biti malo potrpežljivi, medtem ko čaka na vaše parcele. (2) prav tako razmislite o drugih Ekspres (UPS, DHL, FedEx, TNT ali EMS) 2 do 8 dni za dostavo. (3) Prosimo, da nas kontaktirate na enkrat, če obstajajo kakršne koli neobičajnega pošte. (4) Prosimo vas, da nam pošljete vaše predloge, kot veste kaj boljši od nas.Hvaležni vam bomo za dobre ideje. (5) Če si ponudbo naših Kitajska Pošti brezplačna dostava postavk, smo SAMO prevoz preko Kitajske POST.Mi bi opravljanje naših nalog isto, kot tisto, kar smo se dogovorili. (6) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. (7) Mi bi poskušali naše najboljše, da se prepričajo, vendar brez nerazumnih zahtev, prosim.Pomembno Obvestilo: Stranke, ki mora biti prepričan, ali njihovih državah, ki so dovoljena za uvoz Tega proizvoda, kupne.Če niste prepričani, ali je vaša država dopušča te vrste proizvodov, priporočamo, da se obrnete po meri za potrditev.Mi ne bo odgovoren za izgubo zaradi carinskih zaplembe.Nadzor kakovosti: (1) Mi test vsak element pred odpremo, da se zagotovi, da so v dobrem stanju. (2) Kot izkušen dobavitelj smo package blaga v škatli polje z EPE, ki bi preprečil vaše predmete iz nekatere nepričakovane škode učinkovito med porodom. (3) ponujamo vam hitro dostavo, običajno okoli 3 dni priprav.To je približni čas, vašo pošiljko podatki bodo do svoje posebne naloge. (4) radi bi vas obvestili številko za sledenje, ko smo poslali vaše izdelke.Povratne informacije/Razred naše storitve: Pls pustite nam vaš komentar za naše izdelke in storitve po tem, ko ste prejeli vaše izdelke; to nam bo pomagalo doseči v prihodnosti.Bomo rezervne brez truda za nadgradnjo naše celoten sistem, da zadovolji vse naše vrste strank.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki