Najnovejši Viecar CY300 LAHKO OBDII Scan Orodje Kodo Bralnik OBD2 Diagnositic-Orodje za Samodejni Pregledovalnik Viecar Za Vse OBD II Protokolov

Najnovejši Viecar CY300 LAHKO OBDII Scan Orodje Kodo Bralnik OBD2 Diagnositic-Orodje za Samodejni Pregledovalnik Viecar Za Vse OBD II Protokolov

w34799

Novo

Na zalogi

€10.84
Količina

Oznake: 3d tiskalnik za profesionalno, MS300, nemško skladišče, evropa skladišče dostava, NAS skladišče, 3d tiskalnik, skladišče, 3d kocke tiskalnik, uk skladišče, 3d tiskalnik 500x500.

2018 Visoke Kakovosti Viecar CY300 LAHKO OBDII Scan Orodje OBD2 Diagnostičnega Orodja Kodo Bralec Za Vse OBD II Protokolov Erase MIL Težave Kod Ponastaviti DTCs

Opomba:

1.Če ste iz ruske Federacije , prosim, pustite ime, priimek[Prvi/Srednji/priimek] kot prejemnik ime.Drugače , morda ne boste prejeli vaše predmete, ker uredbe svoje navade.

2. Po tem, ko ste prejeli ta naprava in test za vaše avtomobile, če je mogoče , lahko prosim, pomagaj mi, da pustite vaš avto blagovne znamke za druge stranke referenca, ne glede podpore vaš avto ali ne?Najlepša hvala.

Viecar CY300 Opis:

V Viecar CY300 podpira Vse OBDII protokolov, vključno z novo izpust Controller Area Network (CAN) protokol .Čeprav je majhna, je sposoben pridobiti iste informacije kot velika drago skenerji !

Za vaše vozilo, da bo OBD II združljiva to mora biti 16-pinski vmesnik DLC (Data Link, Priključek) v dash in uravnavanje Emisij Vozila Informacij Etiketi navesti, da vozila OBD II združljiva.

Viecar CY300 Funkcije:

1. Prihrani čas in denar za popravila, ugotovite, kaj je narobe pred popravila in preverite, ali je popravilo po servisiranje.

2. Širši vozila pokritost z LAHKO Protokolov Podporo

3. Ugasne, preverite motor svetlobe (MIL).Brisanje Diagnostične Kode Težav (DTCs) in ponastavi OBDII spremljanje stanja.

4. Ocene emisij pripravljenost stanje OBDII monitorjev.

5. Ugotovi napaka, se indikatorska lučka (MIL) stanje.

6. Več funkcij za manj pridobi enake informacije kot drago skenerji.

7. Ohranja delovanje motorja v dobri formi z rednimi pregledi in preprečuje, da bi prihodnje draga popravila.8. Pomaga prepoznati težave z rabljeno vozilo pred nakupom ali prodajo.

Viecar CY300 Značilnosti:

1. Deluje z vsemi 1996 in novejših vozilih, ki so OBDII združljiva (vključno MOGOČE).

2. Bere in počisti generični proizvajalec in posebne Diagnostične Kode Težav (DTCs) in izklopite pregled motorja svetlobe.

3. Podpora več težav kodo zahteve : generične kode, do kod in proizvajalec posebnih kodeksov.

4. Naloži VIN (Identifikacija Vozila Št.) v letih 2002 in novejših vozilih, ki podpirajo Način 9.

5. Enostaven za uporabo z eno plug-v; Zelo zanesljivi in točni.

6. Enostaven za branje kristalno jasno, če je 2-linijski LCD zaslonu.

7. Samostojne enote, brez potrebe po dodatni prenosni računalnik potrebuje za delovanje.

8. Majhne velikosti in udobno prilega vaši dlani

9. Varno komunicira z potovalni računalnik

10. Brez baterij je potrebno, napaja preko snemljiv OBDII kabel

Viecar CY300 Specifikacije:

1. Prikazovalnik: Osvetljen LCD, 2-line, 8 znakov

2. Obratovalna Temperatura: 0 do 50 C (32 do 122 F)

3. Temperatura skladiščenja: -20 do 70 C (-4 do 158 F)

4. Moč: 10.0 na 15,5 Voltov, ki prek akumulator vozila

5. L x W x H: 120 mm (za 4,7") x 65 mm (za 2,6") x 21 mm (0.83")

6. Neto Teža: 0.25 Kg (0.45 lb)

Vsebina Paketa:

1 x Viecar CY300 Scan Orodje

1 x Uporabniški Priročnik

Prosimo, Notic: Ker izdelki ne bo imel dodatne notic o spremembah na embalaži izdelka,kraj porekla ali z nekaj dodatki,ki jih ne moremo zagotoviti, da stranke dobijo blago točno isto s shranite sliko in opis izdelka.Vendar ne moremo zagotoviti, da so izdelki za vse enako, z dobro kakovostjo na trgu.Če mi ne posodobiti sliko ali sorodne informacije v času, vas prosimo, da boljše razumevanje.

1.Mi lahko sprejmemo vse vrste plačila.

2.Prosimo, potrdite, izdelek in naslov za dostavo.In prosim, pustite nam sporočilo, da povem, kako veliko vrednost lahko napisali primeren o izdelkih.

3.Mi vam bo pustil sporočilo, da vam povem številko za sledenje po vrstnem redu, odpremljeno.In prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje o ladijski promet.

1.O poštnine čas,Gledano na Splošno,3~5 dni za DHL/UPS dostave.7~10 dni za EMS dostave.15~30 dni za HK Post Zraka dostavo Pošte.

2.Prosimo, upoštevajte, da če je vaš naslov za dostavo, ki je oddaljeno območje za DHL, boste morali plačati druge 36usd za daljinsko poštnine.

3.Prosim, pustite nam sporočilo povejte nam, da vrednost, ki jo lahko pišete na paket.Imamo veliko izkušenj na carinjenje.Prosimo, povejte nam, kaj je najboljšo ceno za vas, za deklarirana vrednost paketa, tako da se boste lahko izognili plačati visok davek.Kot vemo,Madžarska, ruska Federacija in TURČIJA so strogo uvoz politike, tako da, če vaš paket bo tistih državah, morate precej seznanjeni s politiko, in nam povejte, kaj je najboljše.Če ste iz Brazilije, morate zagotoviti vašo CPF ŠTEVILKO(DAVČNA ŠTEVILKA).

1.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po prejemu pošiljke, če boste dobili poškodovan element.

2.Če niste zadovoljni z našimi producs in se želijo vrniti k nam, prosimo, da contaction z nami v 2 dneh po tem, ko ste prejeli sklep.Ali mi ne bo zamenjave ali povračila.

3.Ko vrnete izdelek, nam, pošljite nazaj z original paket in zagotavljajo številko za sledenje .In morate, da opravijo nazaj dostava brezplačno.Zato bodite previdni preden naročite.

4.Povrnili vam bomo, ko bomo prejeli zadnji izdelek.Če želite zamenjavo,vas bo polnjenje nazaj, ladijski promet pristojbina,in mi bo dajatev, ladijski promet pristojbina vrne.

1.Bomo res appraciate vaš zgodnji potrditev, ko je prejela sklep.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki