HDMI+DVI+VGA+AVDIO LCD Krmilnik Odbor komplet Za 23" LM230WFA SLA2 LM230WF3 SLB2 1920*1080 LCD krmilnik odbor DIY kompleti

HDMI+DVI+VGA+AVDIO LCD Krmilnik Odbor komplet Za 23" LM230WFA SLA2 LM230WF3 SLB2 1920*1080 LCD krmilnik odbor DIY kompleti

w34561

Novo

Na zalogi

€20.70
Količina

Oznake: odbor pin, C560, obd2, Set, lm230wf5, Turčija, lm230wf3, hd led tv, 23 palčni zaslon, lm230wf3 sll1.

HDMI+DVI+VGA+AVDIO LCD Krmilnik Odbor komplet Za 23" LM230WFA SLA2 LM230WF3 SLB2 1920*1080 LCD krmilnik odbor DIY kompleti

To je velik nabor enostavnih reassembling LCD krmilnik kit, ki se uporablja, da se obrnejo golo LCD zaslon 23" LM230WFA SLA2 LM230WF3 SLB2 1920*1080 v namiznem/PC monitor.To bo presenečenje, da svoje gole LCD bodo dobre uporabo, in več odpadkov.Ali to je zelo insteresting stvari, ki smo si monitor uspešno sami.Daje vaš lcd novo življenje s svojo fantastično idejo.

Potrebne Opreme za struženje LCD namizja zaslona: LCD-Controller board, Inverter, kabel LVDS, Tipkovnica, VGA kabel, Napajalnik.Če ste vi že imeli VGA kabel in napajalnik (12V,4A),

Potrebne za namizni zaslon LCD pribor za svetilke:

1. LCD controller board

2. inverter

3. Je kabel LVDS

4. 5 tipka tipkovnica in kabel

5. VGA kabel/DVI kabli/HDMI (ni priložen)

6. Izmenični tok. (niso vključene)

M. N T68676.2 nadzornega odbora, lahko podporo LED/LCD.To je lahko v pomoč 2048 x1152 ločljivost.

M. N T68676.2 A lahko samodejno sinhronizirajo z računalnikom.Vodoravna in navpična sinhronizacija potrebujete za sinhronizacijo, sinhronizacija ločitev.

M. N T68676.2 A lahko podpira dinamični kontrast nadzor, hkrati slušalke vhod in digitalni nadzor glasnosti.

Upravljavec odbor velikost: 139 mmx58mmx17mm

To orodje: pomembne korake, da se ukvarjajo z vašega naročila

Korak 1: prosimo, navedite vaš LCD-plošča model no.By da nam pošljete sporočilo, preden ponudbe za ta projekt, tako da smo se lahko kažejo pravo orodje za vaš LCD. (ponavadi, model št.Lahko najdete na nalepki na hrbtni strani LCD zaslon.Če je potrebno, odstranite plastično lupino, boste našli oznake).Če je mogoče, prosimo, da nam več specifikacije LCD.In počakajte, da se naš odgovor.

Korak 2: vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, v skrbno izbranih našo tehnično podporo in testiranje opreme, in potem si lahko naročilo in plačilo.

Korak 3: čaka paket.

Bomo napisali ustrezen program, ki ustreza vašemu LCD LCD krmilnik krovu, tako da je komplet bo tekma zelo specifične LCD plošče ali druge iste specifikacije.Vendar pa je programer lahko v različnih tekočimi kristali, to se pravi, spremeniti direktorjev LCD firmware krmilnika.Prosimo, upoštevajte, da različnimi je kabel LVDS in inverter morali povezovati različne LCD zaslonu.

Opomba:

1. Prosimo, poskrbite, da bo vaš LCD lahko ponudb pred projekta, odgovorni boste za nezdružljivost.

2. Če vas skrbi veliko o Nastavitve ločljivosti, prosimo, menijo, preden ponudbe!

3. Potrudili se bomo, da pripravi ustrezno opremo, na primer, napisati ustrezno program krmilnik, izberite primerno je kabel LVDS in primerna inverter.Vendar nimamo LCD popolnoma po vašem, smo lahko uporabljajo lastne test LCD krmilnik.Za vas, morate preizkusiti sami preverite, ali dela dobro.Kot veste, obstaja veliko LCD trgu, obstaja veliko sort, včasih ne moremo zagotoviti natančne združljivosti.Prosimo, da razmisli, preden ponudbe!Vendar pa, smo imeli veliko uspeha v realnem shranjevanje opreme za stranke.Torej, zakaj ne poskusite, če želite presenečenje!

4. Če niste specializirano za operacijski elektronski ali imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na naš pouk, ne moremo biti odgovorna za napačno delovanje.

5. Povezava je popolna, vas prosimo, da ne bo želel na oblast!Najprej uporabite ozemljitev na multimeter, da test LCD krmilnik je ozemljena.Če ne, prosim, pišite znova.Če je odgovor da, prosimo preizkusite, ali je prišlo do kratkega stika med rdečo črto in črno linijo je kabel LVDS.Če je kratek stik, ki pomeni nasprotno povezavo ali druge napake.Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.DIY potrebuje določeno strokovno znanje, vas prosimo, da odgovornost za tveganje.Kovinski kontakt ni dovoljeno na gonilnik krmilnika odbora, ali kratkega stika lahko pride, kar lahko privede do upravljavec ni na voljo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<