Sončna očala Ženske Retro Majhen Pravokotnik Rimless Kvadratnih sončne Očala za Poletje Slog, Ženski UV400 Zelena Modra Rjava Očala Droshipping

Sončna očala Ženske Retro Majhen Pravokotnik Rimless Kvadratnih sončne Očala za Poletje Slog, Ženski UV400 Zelena Modra Rjava Očala Droshipping

w34504

Novo

Na zalogi

€3.58 €2.76
Količina

Oznake: lg mens obravnavi očala, retro belo, stekla past, zelena sončna očala lacoste, ženske sončna očala cristal, sun uv, velik, prevelik sončna očala ženske, rjava krpo, 2020 sunglass ženske, santa fe sm.

Opis:

1.Pripravite se, da čutijo ljubezen v naši nori na ljubezen sončna očala!ti rahlo barvnih odtenkov funkcija moda classic brez okvirjev jasno ac objektiv moda preprosta osebnost sončna očala design.ali ste v ljubezen s te še?ker smo prepričani, da so! 2.Slog: modno,eleganco, prosti čas,strokovnjak.get poglej visokih modnih stilov brez noro ceno.imamo različne sončna očala, ki so kot nalašč za vsako priložnost, od krog prevelik okvirji.imamo popoln par sončnih za vas! 3.Področje uporabe:stranka, potovanja,nakupovanje,zmenki,plaža. 4.Če lahko najti pravo objektiv, lahko zamenjate tudi z objektivi, ki jih potrebujete. 5.Želimo si, da izgledaš in občutek še boljši.to je razlog, zakaj smo si namenjen, da vam prinaša festival oblačila in dodatki, ki so funkcionalno in modno po ceni, ki je ne moreš premagati. 6.Vemo, da ste že balled ven na vaš festival obleko, zato smo poskrbeli, da je to enostavno na vaše denarnice, da končam off videz.naši okvirji so lepo in trmast, da zdrži cel vikend ples in vse svoje divje avanture!

Velikost grafikona:

Spredaj širina za 13,6 cm, višina 3,5 cm, objektiv širina 5.5 cm, nos most širina 1.3 cm, tempelj dolžina 14.5 cm

Package vključeni:

1*sončna Očala Opomba: *Oznaka velikosti je Azijski velikosti.Prosimo, ukrep, ki ga sami izberejo prave velikosti. * Zaradi dejavnikov, kot so zaslon slikovnih pik, morda malo barva razlika.Podpiramo Drop-ladijskega prometa,prosimo, obrnite na nas in bomo ponudbo svoje najboljše storitve!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki