100 g Nove Kositra in svinca Kolofonije Jedro Spajkalna Žica 0,8 mm 2% Toka Kolutu Varjenje skladu Spajkalna Žica, Trak

100 g Nove Kositra in svinca Kolofonije Jedro Spajkalna Žica 0,8 mm 2% Toka Kolutu Varjenje skladu Spajkalna Žica, Trak

w33892

Novo

Na zalogi

€8.75 €3.94
Količina

Oznake: spajkanje kositra, pletenic spajkanje, laoa orodje, kanthal, MAG MIG, bakrene žice, eartips tin t2, puce sx jedro, tin tin, tok za spajkanje.

Kako preveriti package informacije

Če izberete www.apok.si vrsto dostava metod, lahko preverite logistics informacije na strani, da.Če izberete drugo načine pošiljanja, lahko preverite s pomočjo https://www.17track.net/zh-cn.The package informacije običajno bo posodobljeno v roku 7 dni po naše pošiljki, prosimo, bodite potrpežljivi.Če se vam še vedno ni mogoče najti logistics informacije po 7 dneh, se obrnite na nas, hvala.

Funkcija

Med varilni proces, spojke za žice in lemilo dela skupaj usklajeno.Temelji na visoki kakovosti lemilo lahko zagotovi stabilna in trajna temperatura, spajkalna žica se lahko doda, da se razpoke, elektronske komponente, kot polnilo, to je glavna enota trdnih elektronske komponente in je nepogrešljiv del vsakega varjenje.

Značilnosti izdelka podrobnosti

★ So okolju prijazne in vodi brezplačno ★ Dobro wettability, prevodnost, odpornost na toploto, utrujenost ★ spajkanje skupno je gladko in da se lahko učinkovito zoperstavili oksidacijo ★ Hitro širi hitro, tudi z majhno skozi luknje ★ Je spajkalna žica likvidacije enakomerno s trak za enostavno sortiranje in ohranjanje

Paket Vključuje

1 x Kositra in Svinca Spajkalna Žica na Kolutu

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<