Toaletni Papir Držalo s Police Črno Aluminijasto Roll Imetnik Papirja Ustvarjalne Mobilni Telefon Rack Wall Mount Kopalnica papirnato Brisačo Rack

Toaletni Papir Držalo s Police Črno Aluminijasto Roll Imetnik Papirja Ustvarjalne Mobilni Telefon Rack Wall Mount Kopalnica papirnato Brisačo Rack

w33605

Novo

Na zalogi

€37.69 €24.50
Količina

Oznake: mrosaa toaletni papir držalo, imetnik kuhinjski papir, toaletni papir držalo, prenosni wc papir polje, imetnik papirja, tanko toaletni papir, peoni ozadje roll, toaletni pribor, vezi, brisače za kopalnico, časopisni papir držalo.

Izdelek uvod: 1. Zvitek papirja, nosilec je namenjen za shranjevanje velikega števila toaletni papir.Primerna je za vse vrste okrasitev stilov družine, villa, hotelskih, trgovskih in drugih kopalnice in stranišča. 2. Toaletni papir držalo s polico, lahko kraj, mobilni telefoni, tablični računalniki, knjige, posajenih rastlin in drugih predmetov.Kopalnica papirnato brisačo nosilec je primeren za družine, za vile, hoteli, podjetja, itd.Edinstven design, stil je primeren za vse vrste kopalnice in wc. 3. Na papirnato brisačo, rack hrani veliko količino trak papirja, in edinstven design na koncu se je za blokado učinek, tako da na papirnato brisačo, ni preprosto padla.To prinaša udobje za vsakdanje življenje. 4. Narejen je iz aluminija, materiala,zelo ustvarjalni papirnato brisačo, rack, se lahko uporablja tudi kot dekorativni element doma.Celoten videz je preprost in velikodušno, z edinstveno Nordijska minimalism.To ni enostavno povzročajo korozijo po dolgotrajni uporabi, in je enostaven za vzdrževanje barve na papir držalo za brisačo.

5. O politiki vračila:Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali kakršna koli druga vprašanja, vas prosimo, da nas obvestite v najkrajšem možnem času.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Če je naše napake, bomo pravilno in vam zadovoljivo rešitev.Če poznate naše izdelke in storitve, ne pozabite, da zapustijo pozitivne povratne informacije od 5 zvezd, mi bo zelo hvaležen za vašo spodbudo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<