Združljiva Zamenjava za Levoit Zraka Čistilec LV-PUR131 Filter, Del LV-PUR131-RF HEPA Filter in aktivno oglje Pre-Filter

Združljiva Zamenjava za Levoit Zraka Čistilec LV-PUR131 Filter, Del LV-PUR131-RF HEPA Filter in aktivno oglje Pre-Filter

w33407

Novo

Na zalogi

€19.20 €16.70
Količina

Oznake: avdio filter moč, filter hepa, lv h132, filter mavrica, sesalnik samsung, čistilniki hepa13 xiaomi, filter za sesalnik, loui vuitton, filter lg sesalnik, filter fm.

Primerljiv LEVOIT Zraka Čistilec HEPA & oglje, LV-PUR131 Nadomestni Filter

Filter zamenjava komplet vsebuje en (1) HEPA Filter in eno (1) Oglje, ki temelji oglje, Pre-filter za Levoit Zraka Čistilec LV-PUR131, Del LV-PUR131-RF.

Zajema 99.97% zraku alergenov in kontaminantov, tako majhne kot za 0,3 mikronov vključno z veterinarskimi prhljaj, plesni spore, cvetni prah, dim in prah iz zraka.

Zamenjava Zračnih Filtrov Za zamenjavo zračnih filtrov v vašem LV-PUR131 zraka čistilec sledite korakom spodaj:

1) Z zraka čistilec izklopite, odklopite zraka čistilec in odstranite hrbtni pokrovček

2) Odstranite staro zračne filtre in pravilno zavrzite

3) Razvitje nove zračne filtre.Kraj oglje filter v notranjosti najprej stanovanje, pazite, pull zavihki so obrnjeni odprtja

4) Namestite Res HEPA filter v stanovanjih; poskrbite, da pull zavihki so obrnjeni odpiranje.

5) in namestite hrbtni pokrovček nazaj na ohišje

6) Priključite in vklopite zraka čistilec.Uporabite peresom ali svinčnikom pritisnite črni gumb za ponastavitev znotraj vent na strani zraka čistilec.V ""Change Filter"" simbol je zdaj treba izklop, Se prepričajte, da tudi čiščenje prahu senzor na strani zraka čistilec s čisto bombažno krpo, Če Bi jaz Zamenjal Moje Filtrov,zračnih filtrov se lahko uporabijo za do 6 mesecev, odvisno od tega, kako pogosto so vaši čistilec zraka, ki se uporablja.

Premium združljiv HEPA filter nadomestni set za Levoit Zraka Čistilec LV-PUR131

barva:Črna + bela

Material:Plastika + goba

Vsebina Paketa:

1 * HEPA Filter

1 * Aktivno Oglje Pred Filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<