LCD Za Meizu M5 M5s LCD M5 mini M5mini Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Meilan 5 M611A M611H M611D Zaslon Meilan 5s LCD

LCD Za Meizu M5 M5s LCD M5 mini M5mini Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Meilan 5 M611A M611H M611D Zaslon Meilan 5s LCD

w33254

Novo

Na zalogi

€11.68 €11.10
Količina

Oznake: amp 5s lcd, prikaz m5 meizu, meizu mx5 telefon, pametni telefon z gps, foto meizu, meilan, m4 meilan, prikaz m6t meizu, original m5 zaslon, lcd samsung s10.

Prijazno opozorilo : Prosimo vas vljudno test zaslona prvi,ne namestite neposredno!!!

LCD Za Meizu M5 M5s LCD M5 mini M5mini Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Meilan 5 M611A M611H M611D Zaslon Meilan 5s LCD

Združljiv Z : Za Meizu M5 / M5 mini / Meilan 5 M611A M611H M611D M611Y Za Meizu M5s / Meilan 5s M612H M612M Prosimo, preverite vaš model telefona, previdno pred naročilom, da bi se izognili nakupu narobe model.

☞☞☞☞☞☞Opozorilo : Pls test, preden jo namestite na vaš telefon,ali ne bomo sprejeti nobenih sporov, po.

Po tem, ko ste prejeli elemente,prosim, ne namestite zaslon neposredno,lahko povezavo flex kabel za matični plošči in preizkusite najprej se prepričajte, da deluje odlično.Če niste dobro, zamenjava LCD,predlagamo, da si poiščete strokovno vzdrževanje oseba, jo zamenjajte.

Pod Pogoji, ki So V Garanciji:(potrebujete video in foto dokaz,je to potrebno)

(1).Ko prejmete paket in paket je bil poškodovan.ne podpiše paket.Če ste že vpisani, se prepričajte, da zagotovi škodo, Dokazilo o lokalni pošti in nekaj slik poškodovanih zunanje embalaže in elementov. (2).Ste našli predmet, ki je poškodovana, ko boste openning parcelo.prikaži nazaj za lcd,imamo logotip na zadnji strani. (3).Ste našli predmet, ki ne dela, ko se testiranje in niste namestiti. (4).Boste dobili narobe, barv ali modelov. (5).Še niste prejeli artiklov po efektivni čas dostave.

Pod Pogoji, Ki Niso V Garanciji:

(1).Nisi test predmetov, preden ga namestite. (2).Izdelek, ki je bilo uničeno, vendar vam ne moremo zagotoviti nekaj slik poškodovanih zunanji embalaži. (3).Ne dela ali so poškodovani zaradi nepravilne namestitve. (4).Ste uporabljali predmete. (5).Še niste prejeli paket, ker ste levi napačen naslov ali telefonsko številko. (6).Izdelek presega garancija časa---3 Mesece.Izdelki, ki so poškodovane zaradi človeških razlogov, ki niso zajete z garancijo.

Prijazno Opomnik:

1.Prosimo, počakajte malo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona. 2.Prosimo, preverite vaš model telefona, skrbno, da bi se izognili nakupu napake. 3.Imamo le en niz orodij za vse pakete.Če ste kupili več zasloni in potrebujejo več kompleti orodja, prosimo, da upoštevajte, v vrstnem redu, ali pošljete sporočilo na nas.Število orodij, ki so na najbolj enako kot število zaslonov.

Hvala za vaš nakup,lep pozdrav.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki