Polno prst rokavice pozimi toplo runo rokavice moški in ženske smučanje tek kolo motorna kolesa ribolov, zaslon na dotik, windproof rokavice

Polno prst rokavice pozimi toplo runo rokavice moški in ženske smučanje tek kolo motorna kolesa ribolov, zaslon na dotik, windproof rokavice

w32971

Novo

Na zalogi

€4.82 €3.95
Količina

Oznake: ženske pozimi toplo srce rokavice, volnene rokavice dotik, pro smučanje, moški smučarski smučanje, dame, ki teče rokavice, pozimi glvoe moški, shir motorno kolo rokavice, poletje skying, ribe rokavice, gospa zimski flis rokavice.

Blago, ki ste ga kupili so dobavljeni iz Kitajske in bo odposlano v roku 48 ur od vašega plačila.Zdaj je poseben čas v svetu, če obstaja kakršen koli položaj, vas prosimo, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur, da bi našli najboljše rešitve skupaj.Prosimo, zaupajte nam, ste se ukvarjajo s strokovno ekipo.Vaše mnenje je pomembno navdih za naš razvoj, in vaše zadovoljstvo je naša gonilna sila.Če ste zadovoljni z blagom kupili ta čas, smo iskreno upam, da lahko pustite nam pozitivne povratne informacije in 5-star pohvale.Vesel sodelovanje!

Zelo mehko in toplo runo oblog, vaše roke ne bodo čutili mraza ali vetra.Kot nalašč za mrzle zimske priložnostne, jahanje, voznik in druge zimske aktivnosti na prostem. 2 na dotik prsta sposobnost načrtovanja (palcem, kazalcem), deluje z vsemi zaslon na dotik tip naprave.Lahko uporabite vaš pametni telefon, ko jih nosite rokavice, ohraniti svoje roke toplo.Ena velikost ustreza večini moške roke.Sredinec: 9.5 cm, širina dlani (z malo prst V-oblikovan območje med palcem in kazalcem): 10 cm.Zimske rokavice so odlična elastičnost, razteza, da se prilega večini roke, lahko enostavno dobiti po meri prilagodi glede na svoje roke.Pranje max 30℃; ne belilo; ne sušilnih suho; ne železa; ne suho čiščenje; Ročno pranje ali spot čista priporočljivo.Prosimo, poskusite, da ne pralni pranje ali krtačo za pranje (da bi se izognili mucke).

Ime: Zimski Termalni Toplo Športne Rokavice Lastnosti: Odporen Na Veter, Toplotna Toplo, Mehko In Udobno, Anti-Skid, Zaslon Na Dotik Združljivi, Vodoodporna, Podaljša Zapestje Pletene Zaprtje Priložnosti: Šport, Tek, Vožnja, Ribolov, Kolesarjenje, Smučanje, Plezanje, itd. Material: Faux Antilop, Plišastih, Silikona Barva: Črna, Modra, Siva Velikost: Ena Velikost (Celotna Dolžina 26 cm, Dlani, Širina 10 cm, Srednji Prst na 9,5 cm) Sezona: Zima, Jesen, Pomlad Slog: Polno Prst Spol: Unisex

1 Par Rokavic

* Delamo vsak prizadevanja za zmago vsaki zadovoljstvo kupca.Če imate težave z vašim nakupom, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi, bomo to najbolj rešiti vaš problem.Najlepša hvala za vaše prijazne razumevanje & sodelovanja. *Imamo svoje tovarne, z absolutna cenovna prednost, dobrodošli na debelo. *Postani fan te trgovini, lahko imajo boljše popusti.Dobite lahko tudi fan kuponov na 15. dan v mesecu, tako da lahko kupite več in boljše izdelke.

Sprejeti Depozitni tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Prosimo, da izpolnimo vaše plačilo v roku 7 dni po dražba konča.Če ne želite element po oddaji naročila, tako vas prosimo, da stik z mano, da naročilo prekliče.Dobrodošli na debelo!

Čas dostave: Element, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu vašega plačila preko Kitajske Pošti ali HK Post in se običajno traja 15-50 delovnih dni za prihod.Prosimo, upoštevajte, mednarodni dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in Lokalne navade/Dolžnosti.Če čas dostave je presegla vaša pričakovanja, prosim vas prosimo, da me kontaktirate za pomoč.Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, v katerih boste morda morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Kontaktirajte me za podrobnosti pristojbine, preden bi (telefonska ŠT.je potrebna za mednarodno express ladijskega prometa, prosimo, upoštevajte, da je vaša telefonska št.medtem ko plačuje.) Opozorilo: Prosimo, vključno z naslednjimi podatki z vaše plačilo: Vaš ime in priimek Vaš celoten in točen naslov in poštna številka Telefonsko številko (post office zahteva strank telefonsko številko za mednarodno dostave)

Vrnitev,ReplacementReturn zahtevo se sprejme v 15 dneh po tem, ko kupec prejme blago. (Razen izdelane škodo ali nepravilne uporabe). 100% denar nazaj zagotovljena!Prosim, da me kontaktirate za vrnitev podrobnosti pred odhodom kakršne koli povratne informacije in nizko DSR rezultate, hvala.

100% zadovoljstvo zagotovljeno, prosimo, kontaktirajte me prvi, če niste zadovoljni z nakupom.Moj končni cilj je, da ostanejo zadovoljstva v vsakem od svojih nakupov.Če ste zadovoljni s svojo storitvijo, vljudno prosim, pustite me pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR.Najlepša hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<