Poceni Dostava 12v 220v LCD-Zaslon 1500W Neprekinjeno 3000W Vrha Pure Sine Wave Solar Power Inverter DC to AC pretvornik polnilnik

Poceni Dostava 12v 220v LCD-Zaslon 1500W Neprekinjeno 3000W Vrha Pure Sine Wave Solar Power Inverter DC to AC pretvornik polnilnik

w32923

Novo

Na zalogi

€100.22
Količina

Oznake: belttt power inverter, power inverter alternativa, inverter odbor 220v pure sine wave, polnilnik inverter pure sine wave, invertor 12v 220v čisti sinus, 12v 3000w, japna sončne inverter, 3000w inverter pure sine wave, 7-mestno zaslon, opti sončne inverter.

Brezplačna Dostava 12v 220v LCD-Zaslon 1500W Neprekinjeno 3000W Vrha Pure Sine Wave Solar Power Inverter DC to AC pretvornik polnilnik

[ IZDELKA APPLICATION ]

[1] Pisarniške Opreme,Prenosni Računalnik,Mobilni Telefon,Tiskalnik,Zaslon.

[2] Televizija,Video Snemalnik,Akustika,DVD,VCD in Hladilnik itd.

[3] Zunanja razsvetljava,Mikrovalovna Pečica,Kuhanje itd.

[4] Električna Orodja,Vozila, ki poiščejo pomoč, Ne reševanje in pomoč dela itd.

[5] DLANČNIKI,Digitalni Fotoaparat,Baterijo in GPS-E atellite Navigacijo

[ FUNKCIJE IZDELKA ]

[1] Revolving hitrost ventilatorja se inteligentno krmiljenje.

[2] Pulse Width Modulation(PWM).

[3] mehki zagon (Soft start funkcija.

[4] Pregreje in preobremenitve samodejno izklopi.Samodejno začeti znova po vrnitvi na normalno.

[5] Vhod in izhod na različne načine:vhod 12V,24V .Vžigalnik za cigarete tip baterije neposredno vhod.Izhodna napetost 220V AC 110V AC itd celoti zadovoljiti potrebe uporabnikov v tujini na NAPAJALNIK.

[6] Izdelke s aluminij zlitine lupini,visok pritisk plazemske površinske tehnologije itanium premaz,visoka trdota,kemijska stabilnost,odpornost na oksidacijo,dober videz.

[SPECIFIKACIJO] * MODEL BET1500S * NAJVEČJI NEPREKINJENI 1500W * VHODNA NAPETOST DC12V * IZHODNA NAPETOST 220V+/-5% * IZHODNA FREKVENCA 50HZ+/-2HZ * NIZKONAPETOSTNI ALARM(BREZ OBREMENITVE) * NIZKA NAPETOST CUT OFF(BREZ OBREMENITVE) * VISOKO NAPETOSTNI CUT OFF(BREZ OBREMENITVE) > DC 15V+/-0.5 V; 30V DC+/-0.5 V * BREZ OBREMENITVE IZGUBE * PRENOS UČINKOVITOST > 86% * IZHODNA VALOVNA Pure sine wave * VELIKOST IZDELKA 384*180*142mm * IZDELEK N.W. ZA 4,9 G

Slike Izdelka

Izdelek Uporabo

[1] Pisarniške Opreme, Prenosni Računalnik, Mobilni Telefon, Tiskalnik,Zaslon.

[2] Televizija, Video Snemalnik, Akustika, DVD, VCD in Hladilnik itd.

[3] Zunanja razsvetljava, Mikrovalovna Pečica, Kuhanje itd.

[4] Električna Orodja, Vozila, ki poiščejo pomoč, Ne reševanje in pomoč dela itd.

[5] DLANČNIKI, Digitalni Fotoaparat, Baterijo in GPS-E atellite Navigacijo

TOVARNE

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<