120V 15 Watt Himalaje Sol Svetilke Žarnice Žarnice Zamenjava Stekla, Žarnice, E12 Vtičnico-12Pack

120V 15 Watt Himalaje Sol Svetilke Žarnice Žarnice Zamenjava Stekla, Žarnice, E12 Vtičnico-12Pack

w32853

Novo

Na zalogi

€9.03 €7.32
Količina

Oznake: himaliyan lučka za sol, lučka za sol, električni lučka za sol, himalaja sol blok, turbillon watch, dekor london, stojalo katana, žarnice električni e12, kamin plina stekla, himalayan lučka.

Material: Steklo Količina: 12/kos Vsak paket, ki je 12 žarnice Žarnica -15 Watt, ustreza E12 Vtičnico Celotno žarnice velikosti: 1.9x0.8 palcev (cca 48 mm*20 mm) Žarnice so NAM Standard Ne samo, da lahko nadomesti sol žarnice svetilka je lahko tudi zamenjava žarnice žarnica To bi bila odlična zamenjava žarnice za Sol Svetilke

O naši izdelki:

1.Vrh kakovosti, konkurenčne cene ,hitra dostava ,padec ladijskega prometa, ki so na voljo, najboljši in pravočasna storitev 100% zadovoljstvo;

2.Lahko debelo jih za nadaljnjo prodajo ,lahko sem jim odpremo, da vaš imenuje naslov;

3.Vsa vprašanja, vas prosimo, da stik z mano pravočasno ,bo odgovor v roku 12 ur, razen ob koncu tedna;

4. Dobrodošli k nakupu izdelkov na moji spletni strani sem zelo vesel, da po svojih najboljših močeh, za vas z najboljšimi kakovost in najboljše storitve.

Način dostave:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Kitajska Post Zraka 15-35 dni; EMS 8-13 dni; DHL 5-8 dni;

Napovedi:

Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko .Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

Garancija In Vzdrževanje :

Nudimo 1 mesec zamenjava in 12 mesecev vzdrževanja garancije.Elemente lahko nadomesti v prvem mesecu ali ohraniti za prvo leto.Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov. (V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili smo se vrnili naslov in napišite na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Mi samo ponujamo vrhunsko kakovost izdelkov.Fast Shipping, Najvišje Kakovosti.Če obstaja kakršen koli druge težave, vas prosimo, da nas kontaktirate!Vam bomo odgovorili asap!Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<