100 določa Grommet obročki Orodje Kit Grommet Nastavitev Orodje Kovinski Obročki Z Grommets notranjim Premerom 13mm in škatla za shranjevanje

100 določa Grommet obročki Orodje Kit Grommet Nastavitev Orodje Kovinski Obročki Z Grommets notranjim Premerom 13mm in škatla za shranjevanje

w32344

Novo

Na zalogi

€14.08 €10.00
Količina

Oznake: dye voda, bookend za police, pin skate, cricut mat, kapa francoski, 5d diamond volk, hoopet hiša, diamond bor, kovinski očesce, kota stekleno mizo.

100 določa Grommet obročki Orodje Kit Grommet Nastavitev Orodje Kovinski Obročki Z Grommets notranjim Premerom 13mm in škatla za shranjevanje

Značilnosti:

Različne kombinacije: grommet kit set vključuje luknjo rezalnik, ujema vretenu in 100 sklopov grommets obročki (vsak niz vključuje 1 očesce in 1 za pranje), in škatla za shranjevanje.

Grommet orodje komplet: zagotovitev gospodarske rešitev za popravilo platno, tarps, šotori in bazen obloge, dobri čevlji/ shoelaces, oblačila, obrti, projektov, itd.

Iz bakra materiala, ti grommets, ki so trdne in trajne.Super za uporabo teh kovin, obročki za različne obrti projektov.

Popoln komplet bi namestitev bolj enostavno.Prvič uporabite udarec orodje za izrezovanje lukenj na ponjavo, potem pa si na očesce kit, končno uporabo elastičnih orodje za pritrditev dobro očesce za vgradnjo v vozilo.

Specifikacija:

Material: Baker

Barva: Srebrna

Osnove velikost: 1/ 2 palca (13 mm) v notranjem luknjo premera, 4/ 5 palčni zunaj prirobnice premer, in 1/ 5 palčni sod dolžina

Škatla za shranjevanje velikost: 17.6*10.1*2.4 CM

Količina: 100 kozarcev

Paket vključuje:

100 x Grommets obročki set

1 x Luknja rezalnik

1 x Vretenu

1 x Znanja

1 x škatla za Shranjevanje

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<