Krasen Zlato Til Čipke Trim Bledo Roza Vrtnice Vezene Čipke 7 Palcev 2 Metrov

Krasen Zlato Til Čipke Trim Bledo Roza Vrtnice Vezene Čipke 7 Palcev 2 Metrov

w32008

Novo

Na zalogi

€4.92
Količina

Oznake: zlato čipke, dekor zlata til, vezene til čipke trim rumena, vezene til čipke trim vijolična, oblačila trim, čipke suncobran roza, zlato čipke trim, tkanine zlata čipka, trepalnic čipke traku, piščanec čipke.

Krasen Zlato Til Čipke Trim Bledo Roza Vrtnice Vezene Čipke 7 Palcev 2 Metrov

Širina: 7"(18 cm)

1 lot je za 2 metrov.Če bi več veliko, sem lahko poskusite poslati nerezane kos.Najdaljši kos je okoli 30 metrov dolgo.

Vse čipke so kot nalašč za perilo, modrc, obleke, doll obleke, poročni veil, spremenila umetnost, moda, kostum, nakit design, prevleke, dom dekor in druge projekte si lahko predstavljate.

Omejene zaloge in ne obnovi.Če vam je všeč, bi jo zdaj.Za več količina, vas prosimo, da convo me za uvrstitve na seznam po meri.

O Barvo

Jaz sem vedno počne moj najboljši descibe element, kot točno, kot je mogoče.Vse fotografije so posnete po sebi in sem celo traja 15-30 slike na vsak element, in le nekaj jih je, ki se ujemajo z čipke sama najboljši so pobral ven.Ampak vse, kar počnem, različni ljudje imajo različne počuti na isti fotografije skozi različne monitorje, še posebej barve.Sem dodate barvo informacije posameznega dela predmeta v opis.Upam, da bo to boste dobili najboljše razumevanje elementov .

Novi modeli prihajajo skoraj vsak 1-2 dni.Menim, da je vsekakor bi bilo nekaj pefect za vaš projekt.Prosimo vas, da preverite nazaj moje trgovine pogosto!

NAKUP VEČ

Količina najbolj okraskov je več kot 1 na zalogi.Če želite več, prosimo, convo me v najkrajšem možnem času.Najbolj okraskov lahko ne bodo na voljo vse več, ko se je razprodan.

NEPLAČANE DA

Prosim, ne kraj, da, če niste prepričani, da želite, da imajo predmeti.Ko je naročilo narejeno, vas prosimo, da plačilo ali mi sporočite vaša vprašanja v 24 urah.Ali pa bom moral relist postavke za druge stranke.

DEBELO

Jaz debelo naročil nekaj okraskov preveč.Prosimo, convo mi cena, če ste zainteresirani.

DOSTAVA

Prosimo, upoštevajte, da se mi ladja od ponedeljka do petka vsak teden.Vaše naročilo wil dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni(ponavadi 1 dan).Običajno to traja le 1-2 tedna za NAS in 3-5 tednov do več drugih državah.Če se vam mudi in želite, hitrejša dostava, sem lahko uporabite EMS(5-10 dni), DHL(3-5 dni), Fedex(3-5 dni), UPS(3-5 dni) za ladje, blaga za vas.Cene se razlikujejo glede na namembnost in teža.Prosimo, convo me za dodatne informacije in bom vam ponudimo nasvet na ladijski promet, hitreje in prihranek denarja.

VZOREC

Nudim čipke vzorcev za tiste, ki jih zanima, vendar se še ni odločil za nakup nekaterih čipke.Prosim, pustite me opomba v "sporočilo, da prodajalec" polje o čipke, ki bi radi vzorec.

Opomba: vzorci, ki bodo dobavljeni le s plačano naročil in ne več, ladijski promet pristojbina za vzorce.Če je vezenine, čipke vzorec, predlagam vam, da si za nakup nekaj metrov, najprej kot jo je lahko prodati, preden prejmete vzorcev.

POVRATNE informacije

Res cenim vaše pozitivne povratne informacije če ste satisfed z moje stvari.Prav tako bom pustil čudovito povratne informacije, ki po.Če po kakšnem naključju, je nekaj z moje stvari, ali svojo storitvijo niste zadovoljni s, prosim convo preden me pustite vse povratne informacije.Jaz bom po svojih najboljših močeh, da reši svoj problem čim prej.Upam, da bomo lahko imeli prijetno ukvarja vsak čas!

VRAČILO kupnine

Strinjam se vrne, če vam ni všeč moj predmet v 7 dneh od prejetja artikla, in bodo nadomestila si prvotne cene(original ladijskega stroškov ne povrne).Morebitne vrnitve takse so odgovorni za kupca.Prepričajte se, da elemente, ki so v prvotnem stanju, ko ga odpremo.Samo v to stanje se lahko strinjam se vrne.

Hvala za ustavljanje, ki jih moj trgovina enkrat!Uživajte svoje nakupovalne zdaj!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<