Priročen Obraz Megle Spray Steklenico Nano Mister Obraza Škropilnica Parnik Hladno Meglo Brizganje Kožo Vlažilno Vlažilna Spa Nego Kože 45

Priročen Obraz Megle Spray Steklenico Nano Mister Obraza Škropilnica Parnik Hladno Meglo Brizganje Kožo Vlažilno Vlažilna Spa Nego Kože 45

w31787

Novo

Na zalogi

€8.44 €4.98
Količina

Oznake: olje škropilnica, obraza parnik, obraza megle škropilnica, ultrason kože scruber, parni kuhalnik, nano spray, nano mist, vroče spa, mister, spa visage.

SKU: MR340

Nano Obraza Mister Prenosni Megle Škropilnica Atomizacijo Polnilna Hladen Obraz Vlažilnik Priročno Obraza Parniki Lepotno Nego Kože 45

Funkcija:

【Nano Atomizacijo Tehnologije】high-tech čipi in ultra high-speed vibrotechnique so sprejeti, obraza mister spremeni vodo v fine in nemoteno ultramicron, da prodrejo v kožo, vlažilne in osvežilne vaše kože.

【Prenosni & Eleganca】Modno oblikovanje v priročni velikosti, lahko preprosto preklopite ga v torbo, za vsakodnevno uporabo.Z utripajočim nosorogovo razširi v zmajarstvu slap, malo megle škropilnica naredi čudovito dekoracijo, kot tudi.

【Narejen iz močnejšega materiala】Okolja prijaznih materialov, ki so trajne, varne.Visok sijaj in vrhunski zunanji material, ki je prijeten za gospodarstvo.

【USB Polnilne Design】Ne potrebujejo baterije, skupne USB skupni vmesnik je primeren za polnjenje.Vhodna nizka napetost 5v, je mogoče ponovno napolniti z vmesnikom ali neposredno priključen na računalnik, avto polnilec in več za polnjenje.To je lahko popolnoma napolni v približno 1 uro.Ko je polnjenje, modra lučka utripa; ko je polna, rdeča lučka bi se sprostiti.

【Kako Uporabljati】1. Nasprotni smeri urnega kazalca, stikalo glavo kritje; 2. dal vodo skrbno v vodo držalo. 3. v smeri urinega kazalca privijte pokrovček. 4. potisnite navzdol zdrsa pokrov za brizganje.Ko megle, škropilnica je tam delajo, bi bilo modro svetlobo, ki delajo, kot tudi.

【Opomba】Prosimo, da naravne mineralne vode z alkalescence PH-vrednost za boljšo absorpcijo.Vode iz pipe, izvirske vode in itd.ne more biti dodan za uporabo, kot bi blok spray jet.

Specifikacija:

Funkcija: Vlažilna in osvežitev kože

Kapaciteta: 15ML

Teža: 56 g

Vhod: 5V/ 1A(maks.)

Moč zmogljivost: 3,7 V/ 200mAh

Čas polnjenja: Aprx. 1 uro

Postavka Velikost: 3.0 X 10 X 3 CM

Paket Velikost: 3,5 X 3,5 X 14.5 CM

Atomiziranimi delcev s: 0,6 UM

Atomizing količina: 1.25-1.45 ml/ min

Barve: Bela, svetlo vijolična

Package Vsebina: (Pakiranje v škatli)

1 x nega Obraza mister

1 x USB kabel za polnjenje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<