2020 Otroci, dekleta, pomlad obleko oblačila otroci nov modni dolg rokav cvjetnim tiskanja nabrano Obleko 3-8 let !

2020 Otroci, dekleta, pomlad obleko oblačila otroci nov modni dolg rokav cvjetnim tiskanja nabrano Obleko 3-8 let !

w31400

Novo

Na zalogi

€11.41 €9.12
Količina

Oznake: otrok dolgo krilo, obleko dekle pade, obleko dekle pozimi, baby jeansa obleko, VYU, dekle malčka, denim tutu, obleko dekle z dolgimi, fant obleko, krilo najstniških.

Trgovina kratek intro

Naša trgovina odprta na www.apok.si o julij, 2012, kar je dobro izhodišče za nas, da služi strankam po vsem svetu; Naša ekipa je zavezala, da bo ponudba modnih oblačil in izdelkov, povezanih s kakovostno in konkurenčno ceno.naš cilj je strokovno Kitajski oblačila izdelkov dobavitelja na www.apok.si, pozdravljam vas, da obiščete našo spletno trgovino.

Material intro

Naslednje obleko je narejen za bombaž, mešanico materiala, ki je nekako mehko in dobro abosorption tkanine, je, da se zelo udobno za nošenje otrok .

Informacije o velikosti

Velikost, ki smo ponudba temelji na Kitajski Otroci, da bi izberite primerno velikost, ko oddate naročilo, pls plačati veliko pozornosti naslednje velikosti podrobnejše informacije: 1cm=0.39 palčni dolžina tolerance: 1-3cm

Velikost

Obleka

dolžina Bankrot

Rokav

Priporočamo, Višina

Priporočamo, Starost

3T

55 cm 30*2 cm

34 cm

100-105 cm

3-4

4

59 cm 31*2 cm

36 cm

105-110 cm

4-5

5

63 cm 33*2 cm

38 cm

110-115cm

5-6

6

67 cm > 35*2 cm

41 cm

115-120 cm

6-7

7

71 cm 36*2 cm

43 cm

120-130 cm

7-8

Fotografije kažejo

Naročilo in dostava

1. Cena:

Cene, ki jo prodajalec ponudbo je vključen ladijski tovor, ki je bolj enostaven za stranke, kraj, da.

2. Plačilo:

Sprejemamo alipay, svetovni glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

3. Pošiljke:

Da bi blago odpremljeno, ki jih na Kitajskem post Air mail s prodajalca na svetu, ki lahko doseže večina držav v 10 do 40 dni zaradi cilja in drugih dejavnikov.

4. Vrne in vračilo:

Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

Če je element, ki je poškodovan v 30 dneh, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Če element je v okvari po 30 dneh še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

5. Povratne informacije:

Če niste zadovoljni z njim po prejemu vaše predmete, prosim, pustite nas Pozitivne Povratne informacije Pet Zvezdic, in potem bomo naredili enako za vas.To je zelo cenjen zaradi svoje Pozitivne Povratne informacije in podporo.Preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, in bomo vedno na voljo.

6. Opombe:

Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.

Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

Prodajalec ni odgovoren za po meri ali dajatve, uvozne dajatve če so stvari preveriti in zaračunajo kupcu del po meri.

7. Dodatno za stranke:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitev po prejemu blaga, ki vaše naročilo, dobrodošli ste priporočili našo spletno trgovino izdelkov s prijatelji, vam bomo ponudili dodatni popust cena toliko, kot smo lahko.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki