ESR Kaljeno Steklo za iPad Mini 5 /Mini 4 Zaščitnik Zaslon Anti Blue-ray Stekla Film z Brezplačno Aplikator za iPad mini 5 2019

ESR Kaljeno Steklo za iPad Mini 5 /Mini 4 Zaščitnik Zaslon Anti Blue-ray Stekla Film z Brezplačno Aplikator za iPad mini 5 2019

w31293

Novo

Na zalogi

€10.56 €7.39
Količina

Oznake: ipad pro stekla zaščitnik zaslon modra, film ipad, esr meter, stekla ipad, esr stekla, primeru esr, blue ray primeru, ipad 12 9 sprednjega stekla, žep tester, blu ray.

Anti Blu-Ray: učinkovito filtri blue ray, in blokov, ultravijoličnih žarkov, da skrbi za vaše oči, ki ščitijo vaše oči pred poškodbami, ki jih povzročajo blue ray in ultravijolično.

Triple Anti-crack: 6 ur postopek za steklo krepitev zagotovili maksimalno zaščito pred praskami, praskami in udarci z vodilnimi steklo moč 9H trdote.

2.5 D Loka Rob Zdravljenje: rob je polirani z zapleten stroj za veliko krat po visoka hitrost rezanja, tako kot, da bi dobili popoln 2.5 D loka rob, zagotavljanje nemotenega delovanja občutek in preprečevanje stekleni rob od praskanja roke.

Enostavna Namestitev: Stick tudi z Brezplačno Prilepite Namestitev Orodje, eno-press, brez mehurčkov.

Enostavno Čiščenje: površino sprejme nano-premaz zdravljenja, ki je non-hidrofilni in ne-lipofilnih, ki so odporne na roko, potenje in prstnih odtisov, in omogoča enostavno čiščenje le rahlo obrišite.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<