Srčkan kozmonavt desk Noč Svetlobe Ustvarjalne astronavt Smolo Okraski dekor Otrok Darilo dom dekoracija dodatna oprema za dnevni prostor

Srčkan kozmonavt desk Noč Svetlobe Ustvarjalne astronavt Smolo Okraski dekor Otrok Darilo dom dekoracija dodatna oprema za dnevni prostor

w30450

Novo

Na zalogi

€33.73 €25.29
Količina

Oznake: vezi okraski, stenske namizne dekor, goth kawaii soba dekor, dnevna soba okrasite, dekor, soba dekoracijo pribor letnik, foto otroška soba, astronavt dekor, edinstveno darilo, beležnica retro.

Na zalogi, hitro dostavo, Dropshipping podporo

Ime izdelka: mini astronavt noč svetlobe

Material: Smole

Velikost: glej sliko ali prosite prodajalca

barva: Bela

Plovila: semi-priročnik

Funkcija: domov okras, darilo daje

Primerno sceno: dnevna soba, spalnica

Videz: Astronavt

Dekoracijo tip: namizno dekoracijo

Seznam vsebine: 1 x kip

Embalaža: karton + mehurček vrečko + pena za polnjenje (zelo varna embalaža)

Podpora strankam: ①24 ur hitro dostavo; ②24 ur spletno storitev; ③No razlog za vrnitev ali izmenjavo v 15 dneh

O Trgovini

1.Paket uporablja mehurček stolpec, ki je zelo trmast in vpliv. 2.Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev tukaj za zagotovitev pravočasnosti parcele (nekatere parcele sodelujejo z uradnimi logistika), 3.Če prejmete poškoduje predmete, prosim, ne negativno komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografije, preverite, Reshipment za vas 4.Če se vam zdi, da nekaj manjka od vas, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če je nekaj manjka, lahko ponovno izdajo brezplačno. 5.Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne velja za pravne spore, ki neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

6. Zunanji sloj uporablja črne vrečke pakiranje Ali rumeno lepilni trak tesnilo Zagotovi zasebnost V smislu embalaže, smo jaz in moji mali prijatelji so zelo previdni!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<