Trebušne Mišice Elektro Stimulator EMS ABS, Električni Massager Usposabljanje Vaditelj ApparatusFitness strojni Telo

Trebušne Mišice Elektro Stimulator EMS ABS, Električni Massager Usposabljanje Vaditelj ApparatusFitness strojni Telo

w30445

Novo

Na zalogi

€12.15 €6.07
Količina

Oznake: elektro seks, pralni musculation seske, muscl, blazine mišični stimulator, elektro terapija stroj, d16, dhl, elektroda elektro stimulacije, vaja oprema strojev, elektron mišični stimulator.

Trebušne Mišice Vaditelj Usposabljanje Izgorevanje Maščob Telo Massager Fitnes Mišični Stimulator Telesa, Hujšanje in Fitnes Opremo Ta izdelek se uporablja za krepitev vašega telesa, mišice in oblikovanje telesa.Če želite opravljati svoje mišice na enostaven način, to je vaša najboljša izbira.Kaj morate storiti, je, da se prilegajo blazine za vaše telo in da bi to delovalo.Samo da ga uporabljate vsak dan, boste imeli lepo in lep telesa.Značilnosti: 1-- popolnoma novo in koristno oblikovati svoje telo. 2-- Narejen iz močnejšega materiala, ni strupena in ne škoduje vašemu telesu. 3-- Pomoč ton, zategnite in krepitev svojega telesa mišice na enostaven način. 4-- Zelo enostaven za uporabo, samo fit blazine za vaše telo in jim vadbi vaše mišice. 5-- 6 načini neobvezno in moč nastavljiva za pomoč kurjenje maščobe in mišične rasti. 6-- Super lahka, nosljivi in priročno za vas, da bi kjerkoli.Vir napajanja: 6 x AAA Baterije (Niso vključene) Opomba: -preberite navodila pred uporabo. -Če se počutite malo lanu, ko izvajajo.To je normalno in ne skrbite o tem. -Baterije niso vključene v paket.

Hydrogel obliži so potrošni material.Na splošno so se uporablja za 25-30 dni.Če je potrebno, jih lahko kupite v naši trgovini.To je ceneje kupiti AB in hydrogel obliži skupaj.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<