Telefon Swing Naprava Nosilec Za Telefon Samodejno Shake Gibanja Varnost Wiggler Koraki Zaslužek Naprave Za Števci Pametni Telefoni Ure

Telefon Swing Naprava Nosilec Za Telefon Samodejno Shake Gibanja Varnost Wiggler Koraki Zaslužek Naprave Za Števci Pametni Telefoni Ure

w30321

Novo

Na zalogi

€7.71 €4.55
Količina

Oznake: smartwatch, mobilni telefon swing, telefon swing, števec korak, esr, auto telefonska podpora, ustvarjalne telefon swing, pop shoket, velike plače, telefon shaker.

Bullet Točk: 1、Praktične Design: telefon swing naprava je primerna za števci, različnih pametnih telefonov in pametne ure.

2、Premium Material: gladko plastičnih materialov, naprave ne vrag števci, pametnih telefonov in pametne ure.In kovinsko kolo obeh straneh naprave, ki je bila izboljšana, vas ne moti hrup.To lahko imajo 2 telefonov na podporo plošče z gumijastim trakom ob istem času, da pomaga vam in vaši družini, da zaslužite korakih, skupaj tiho.

3、Enostavno tom Uporaba: naprave lahko zrušijo samodejno in boste zaslužili 7000 korake na uro enostavno! (Naprava je bila preizkušena pred)

4、Koraki Povečanje: Z napravo, lahko zaslužite navodila za enostavno izmenjavo dnevno nagrado brez dogaja zunaj.

5、Odlično Darilo: naprava je lahko rojstni dan darila za otroke, darila Božič, velika umetnost dom in pisarno pribor, se je več uporablja čaka, da odkrijete, kot so povečanje števila korakov, mobilni telefon, nosilci, itd.

Značilnosti:

1. Namizne igrače - obračanje swing bilance žogo nenehnem gibanju izobraževalne igrače.

2. Otroška izobraževalna fizika znanosti igrača, ki prikazuje princip ohranjanje zagona in energije.

3. Naprava ima tudi več uporablja čaka, da odkrijete, kot so povečanje števila korakov, mobilni telefon nosilci, itd.

Specifikacije:

Material: kovina + plastike

Velikost: približno 19*10.8 cm/7.48*4.25 v

Barve: rdeča, modra, bela, temno rdeča

Teža: okoli 300 g

Baterije: 4 AA baterije (niso vključene), ali povezave USB napajanje

Nasvet: Ta naprava podpira mobilni telefoni z največjo 6.4 cm.

Seznam vsebine:

1*Koraki Zaslužek Naprave

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<