Komplet 2 Pomnilnik Pena za Stol Armrest Blazine Komolca Blazine Blazina Pad Univerzalne Blazine Zajema Komolec Olajšave Blazine za Armrest

Komplet 2 Pomnilnik Pena za Stol Armrest Blazine Komolca Blazine Blazina Pad Univerzalne Blazine Zajema Komolec Olajšave Blazine za Armrest

w29848

Novo

Na zalogi

€5.72 €3.03
Količina

Oznake: fotelj blazino, armrest stol office, stol ledvene podpore, armrest blazine, armrest kritje za stol, roko stol podporo, komolec blazino, komolec ostalo, Armrest pad, stol komolec.

Opis:

- MATERIAL: 100% Mehko plišastih zunanji pokrov in premium visoko gostoto pene pomnilnika notranje polnjenje, bi bilo dihanje in ne boli vaše kože.Spodaj material, ki je non-slip design.

- Kot NALAŠČ VELIKOST: 250*75*30 mm / 9.84*2.95*1.18 palčni universal primerni za najbolj doma ali v pisarni Naloga stoli.V armrest pad ima dve ekstra dolgo lepljivih trakov, ki jih lahko razreže in prilagodi, da ustreza kateri koli velikosti armrest

- FUNKCIJSKI ODTIS: pravilno roko blazine polnjenje spominske pene za največje počitek in komolec olajšave, razprševanje tlak ne glede na to, kje ste,v pisarnah, doma ali med letalo potovanje.

- PRALNI STROJ: brezplačno odaljitev zaklopec skozi priročno zadrgo design, ki omogoča plush velur pokrov, da lahko stroj opere in kadarkoli, za enostavno čiščenje.

- ODLIČNO DARILO: vsakdo, ki ima v lasti urada predsednika ali potrebe sedel na stol za dolgo časa se lahko v obupno potrebujemo takšne komolec pad za zmanjšanje pritiska komolec in podlaket,ne boste nikoli si za darilo.

Paket Vključuje:

1 Par Stol Armrest Blazine

Opomba:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<